Varför Tableau?

Med Tableaus analysplattform kan du förstå din data och få insikter som leder till framgångsrika affärsprognoser, beslut och strategier styrs av data. Tableau kan beskrivas som modern Business Intelligence. 

Analysplattformen är utformad med fokus på användaren. Genom rollbaserad licensiering möter Tableau behoven hos alla dina användare, oavsett kompetensnivå. 

twoday är en Tableau Gold Partner.  Upptäck Tableau och förstå din data som leder till framgångsrika affärsprognoser, beslut och strategier. 

Om du har behov av ett expertverktyg, är Tableau rätt val för dig.

En mann og en dame står sammen med en ipad og peker på ipaden
Tableau ikon för analys

Kraftfull analys

Interaktiv, visuell analys låter dig lösa tuffa affärsfrågor och snabbt få insikter som driver ditt företag framåt. Tableau drivs av sin patenterade VizQL-teknik och ger dig kraftfulla analyser för att ställa djupare frågor och ge mer meningsfulla svar.

Tableau ikon för skalbart

Snabbt och skalbart

När det är enkelt, roligt och effektivt att arbeta med data kan häftiga saker hända. Oavsett om du bygger en instrumentpanel, ställer dina egna frågor om andras publicerade analyser eller är ansvarig för att göra data mer användbar i någon annans vardag, gör Tableau det enkelt att få värde från data.
Tableau ikon för miljö

Passar i din miljö 

Dina specifika databehov är unika. Därför är Tableau byggd med flexibiliteten att arbeta i din affärsarkitektur och ekosystem. Du kan ansluta till, och distribuera din data lagrade on-prem eller i molnet. Välj mellan Windows, Linux eller Mac OS. Arbeta med data på ditt sätt.
Tableau ikon för plattform

Affärskritisk plattform 

När data är avgörande för ditt företag måste din analysplattform vara säker, skalbar och pålitlig. Tableau erbjuder ett robust paket med inbyggda funktioner som stöder dina affärsbehov, från efterlevnad och säkerhet till hantering och övervakning. Tableau ger också möjligheten att integrera med dina nuvarande system.

Kontakta oss

Har du några frågor gällande twoday eller våra tjänster, är du välkommen att ta kontakt med oss! Fyll in din information i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.