Skip to content

Introduktion till Process Mining

Förbättra dina processer med modern analys.

 

Datum: torsdag 18 december

Tid: 9.00 - 9.45

I år har Gartner för första gången skapat en Magic Quadrant-rapport för Process Mining-verktyg, då de ser att detta är en teknologi som växer mycket och som ger stor nytta och snabb ROI.

Ta del av vårt webinar om Process Mining, där du får se hur denna snabbt växande teknologi kombineras med modern analys.


På webinaret kommer vi att diskutera företags utmaningar inom prestations- och processledning, regelefterlevnad och optimering. Företag litar alltmer på processer som nyckeln till framgång och genom att fokusera på automatisering, optimering och kontinuerlig förbättring av affärsprocesser kan företaget leverera kvalitet till kunder, användare, leverantörer och anställda.

Verktyget vi visar är MEHRWERK MPM, som definieras av Gartner som ledande inom Process Mining, och vi kommer att visa den senaste mpmX-plattformen. Verktyget kombinerar mjukvara och tjänster för affärsanalys med process mining-teknologi.

Vi får även lyssna till Norska UDI (Utlendingsdirektoratet) som kommer visa hur de använder process mining-teknologin och vilka verkliga fördelar de får ut av det.

Anmäl dig redan idag!

Anmäl dig här