Skip to content

GovTech

På twoday är vi specialister inom leveranser av samhällskritiska lösningar till offentlig sektor. 

Lösningar som driver den digitala transformationen

Digitaliseringsstrategin för offentlig sektor innebär en utveckling av moderna och säkra digitala tjänster som sätter användaren i centrum. Digitalisering handlar om att använda teknologi till att förnya, förenkla och förbättra processer. 

Vi har ett brett utbud av anpassningsbara lösningar som effektiviserar och förenklar arbetsdagen för användare. Ciceronprodukterna ger stöd till alla delar inom e-förvaltningen såsom dokument och ärendehantering, digital signering, integrationer och e-arkiv.

Man tittar på iPad

Våra lösningar

Läs mer om våra Ciceron-produkter

Våra kunder består av kommuner, myndigheter, kommunala bolag och regioner

Vi har valt att gå in i Ciceron för att kunna arbeta på ett strukturerat och visuellt sätt samt förenkla sättet vi arbetar på. Det kan vi göra genom att använda de moduler som ingår i Ciceron som stödjer hela processen från tjänsteskrivelse till beslut och anslag på vår hemsida.

Magnus Mörtling, IT-chef på Överkalix kommun

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få spännande uppdateringar om våra Ciceronprodukter samt inbjudningar till webbinar och events. 

Kontakta oss

Har du några frågor gällande twoday eller våra tjänster, är du välkommen att ta kontakt med oss! Fyll in din information i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.