Skip to content

Data och analys

twoday är nordens ledande kompetenscenter inom business intelligence, avancerad analys, data management, dataintegrationer, strategisk planering och verksamhetsstyrning.

Ta informerade beslut baserat på data

Just nu genomgår fler och fler organisationer en omställning för att ändra sina strategier från att endast några få utvalda har tillgång till data och insikter, till att data blir utspritt i hela organisationen så att alla kan ta datadrivna beslut.

Med business intelligence får ni en övergripande bild av organisationens data i realtid och kan snabbt anpassa er och göra förändringar utifrån förändringar i omvärlden och marknaden. Datadrivna beslut stärker tillväxten.

Ta gärna del av vår webinarserie Talk twoday  där vi tar upp relevanta och aktuella ämnen inom data & AI, för att få större förståelse för varför datadrivna beslut stärker tillväxten.

To kvinnelige kollegaer sitter sammen og smiler

Mer om våra lösningar

Marknadsledare litar på twoday

Logotype-Folkspel
Logotype-Fastighetsägarna
Logotype-Avida
Logotype-Softhouse
Logotype-Derome
Logotype-Ativo
Logotype-Almondy
Logotype-Palette
Logotype-Max
Logotype-Wästbygg-group
Logotype-Norrmejerier
Logotype-EM

Vad en av våra kunder säger om oss

Vi är väldigt nöjda med samarbetet med twoday. Vi har haft våra utmaningar på vägen, det har dykt upp buggar, vissa saker har tagit längre tid än uppskattat men twoday har alltid varit tillgänglig och snabba med att lösa alla problem och utmaningar som har uppstått. Det har vi inte upplevt med tidigare leverantörer vi jobbat med.

Hampus Nyström, verksamhetsutvecklare på Fastighetsägarna Service

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få spännande uppdateringar inom business intelligence och data management samt inbjudningar till webbinar och events. 

Kontakta oss

Har du några frågor gällande twoday eller våra tjänster, är du välkommen att ta kontakt med oss! Fyll in din information i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.

Jens Noring

Head of Sales
jens.noring@twoday.com
070-2566150