Håll dig uppdaterad med våran blogg

Man som arbetar vid datorn

Från vision till verklighet med agila teamleveranser

Edvard Oddfors arbetar som teknisk projektledare på twoday och har lång erfarenhet av teamleveranser. Vi satte oss ner med Edvard för att få större vetskap om hur teamleveranser går till rent praktiskt och vad som krävs för ett lyckat uppdrag.

Tre personer står utomhus och pratar

Outsourcing av IT-konsulter – en livräddare för ditt företag

Att det finns en stor kompetensbrist inom IT-branschen är ett faktum. Många gånger är det kompetensbristen som hindrar bolagen att realiserar sin strategi. 

Två personer som sätter upp post-it lappar på väggen

Effektivisera din digitala transformation med agila teamleveranser

Agila teamleveranser är ett kraftfullt sätt för företag att nå sina mål och optimera sin digitala transformation. Ett effektivt sätt att nyttja resurser som leder till en mer kostnadseffektiv och effektiv arbetsprocess.

6 fördelar med digital avtalshantering i SharePoint

En digital avtalshantering eliminerar de brister som manuell hantering kan orsaka och ger en snabbare, mer effektiv och säkrare avtalshantering. I denna artikel listar vi sex fördelar med att välja SharePoint för att samla och hantera dina avtal.

Vikten av att uppgradera till ett modernt intranät

Öka både trivsel och produktivitet i den digitala vardagen på arbetsplatsen med hjälp av ett funktionellt intranät som anpassas efter företagets och medarbetarnas behov.

Ersättning till förtroendevalda – därför bör kommuner digitalisera

I tre fjärdedelar av Sveriges kommuner tar man till papper och penna för att registrera kommunpolitikernas ansökningar om ersättning. Endast 16 kommuner har en helt digital lösning. Det framkommer i en rundfrågning genomförd av twoday.

5 anledningar varför du ska välja Optimizely

Står du inför att välja CMS för din webbplats? Här är fem av våra bästa skäl till att vi föreslår att du väljer Optimizely CMS (f.d. Episerver).

Optimizely 12 – den nya generationen CMS

Optimizely 12 är den senaste versionen av Optimizely CMS med ny teknik och ramverk som innebär en mängd fördelar, både för redaktörer och webbplatsbesökare – inte minst en otrolig prestandaförbättring. I denna artikel berättar vi mer om fördelarna med den nya versionen CMS och hur den bidrar till at...