Håll dig uppdaterad med våran blogg

Två händer i luften där glödlampor och datagrafer syns.

Med insikt i sin egen data kan energibolagen bli mer konkurrenskraftiga 2023

Energikrisen är ett faktum och överallt försöker energikunder optimera sin energiförbrukning för att spara el där det går. Kraven på energibolagen blir högre och högre i takt med att priserna stiger och idag spelar det dessutom stor roll för kundnöjdheten att kunderna får information om sin egen ene...

Lappar som hänger från taket

Framtiden för Google Analytics är här – dags att uppgradera till GA4

Från juni 2023 kommer Universal Analytics inte längre att bearbeta data och ersätts av GA4 som blir Googles standardversion för webbanalys. I denna artikel förklarar vi vad skillnaderna är mellan de olika versionerna och varför det är viktigt att börja samla data med GA4 så snart som möjligt innan G...

Tre personer står utomhus och pratar

Outsourcing av IT-konsulter – en livräddare för ditt företag

Att det finns en stor kompetensbrist inom IT-branschen är ett faktum. Många gånger är det kompetensbristen som hindrar bolagen att realiserar sin strategi. 

Två personer som sätter upp post-it lappar på väggen

Effektivisera din digitala transformation med agila teamleveranser

Agila teamleveranser är ett kraftfullt sätt för företag att nå sina mål och optimera sin digitala transformation. Ett effektivt sätt att nyttja resurser som leder till en mer kostnadseffektiv och effektiv arbetsprocess.

6 fördelar med digital avtalshantering i SharePoint

En digital avtalshantering eliminerar de brister som manuell hantering kan orsaka och ger en snabbare, mer effektiv och säkrare avtalshantering. I denna artikel listar vi sex fördelar med att välja SharePoint för att samla och hantera dina avtal.

Vikten av att uppgradera till ett modernt intranät

Öka både trivsel och produktivitet i den digitala vardagen på arbetsplatsen med hjälp av ett funktionellt intranät som anpassas efter företagets och medarbetarnas behov.

Ersättning till förtroendevalda – därför bör kommuner digitalisera

I tre fjärdedelar av Sveriges kommuner tar man till papper och penna för att registrera kommunpolitikernas ansökningar om ersättning. Endast 16 kommuner har en helt digital lösning. Det framkommer i en rundfrågning genomförd av twoday.

5 anledningar varför du ska välja Optimizely

Står du inför att välja CMS för din webbplats? Här är fem av våra bästa skäl till att vi föreslår att du väljer Optimizely CMS (f.d. Episerver).