Skip to content

Full stack soup with a side of fun

Förändring är något vi kodar

Söker du en ny utmaning och vill jobba i en organisation med en informell kultur och stor frihet att påverka ditt arbete?

Hos oss får du arbeta tillsammans med skickliga kollegor på en arbetsplats som kännetecknas av driv, engagemang och högt tempo. Vi ger dig utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas, samt en balans i tillvaron med frihet under ansvar. Här kommer du med säkerhet att få uppleva många nya och spännande utmaningar!

Vill du vara med och utvecklas med oss?

Karriär-3
twoday

Förändring är något vi kodar

Söker du en ny utmaning och vill jobba i en organisation med en informell kultur och stor frihet att påverka ditt arbete? Hos oss får du arbeta tillsammans med skickliga kollegor på en arbetsplats som kännetecknas av driv, engagemang och högt tempo. Vi ger dig utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas, samt en balans i tillvaron med frihet under ansvar. Här kommer du med säkerhet att få uppleva många nya och spännande utmaningar!

Vill du vara med och utvecklas med oss? Se alla våra lediga tjänster nedanför.

twoday som arbetsgivare

twoday är en flexibel arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och stort utrymme att utvecklas. Förutom kollektivavtal, 30 dagars betald semester, ett generöst friskvårdsbidrag samt möjligheten att gå med i twodays investeringsprogram (TOP) erbjuder vi även:

Flexibilitet & hybridarbete

Drömmer du om en arbetsplats där balansen mellan jobb och privatliv är prioriterad? Vi tror på frihet under ansvar och erbjuder därför våra anställda möjligheten till hybridarbete.

Kompetensutveckling

Hos oss får du chansen att jobba med en varierade arbetsuppgifter och ett stort utrymme att utvecklas. Vi erbjuder även fler karriärmöjligheter inom twoday om du mot förmodan skulle växa ur din roll.

Sociala aktiviteter

Vi eftersträvar en arbetsmiljö där du vågar vara dig själv, och där du har kul tillsammans med dina kollegor. Vi anordnar därför regelbundet sociala aktiviteter, konferenser och after works där du får möjlighet att umgås och lära känna dina kollegor bättre.

Våra lediga tjänster

Position
Stad
Avdelning
Arbetstyp

Kickstarta din karriär med twoday Graduate Program

Är du student eller nyexaminerad? Med twoday Graduate Program får du en fantastisk start på karriären! 

Vi tillhandahåller tre program med olika inriktningar, placerade på flera orter runt om i Sverige. Efter avslutat Graduate Program erbjuds du en fortsatt anställning hos oss på twoday.

  • Möjlighet att jobba med spännande verksamhetsnära projekt
  • En dedikerad mentor
  • Ett team med fantastiska och kompetenta kollegor
  • Regelbundna träffar med twoday graduates från hela Norden
  • Kompetensutveckling och nätverkande inom koncernen
  • En kickstart i karriären med stora utvecklingsmöjligheter
  • Och mycket mer!
graduate-karriär

Karriärbrevet

Gillar du gratis mat, spelkvällar, föreläsningar, graduateprogram och jobbmöjligheter? Skriv in din mail nedan så ser vi till att hålla dig uppdaterad.

karriärbrev-webb

 

Livet på twoday

Vårt främsta mål är att du som medarbetare får arbeta i miljö som är trivsam, innovativ, och framförallt - rolig!

Med 2700 anställda på 30 kontor utspridda över 5 olika länder, får du ta del av ett stort kontaktnät av IT-kompetenser inom hela Norden.

På twoday lägger vi stort fokus på att bygga en kultur där våra medarbetare trivs, där de vågar vara sig själva och där de har kul tillsammans med sina kollegor.

Här får du tillgång till moderna kontor på flera platser runt om i Sverige. Vi uppmuntrar även alla anställda att lära känna kollegor utanför Sverige, därför får du också möjlighet att arbeta från twodays kontor i Norge, Finland, Danmark och Litauen med vårt initiativ Hive Jumping.

Läs mer nedan hur det är att jobba i några av de olika rollerna hos oss och få en inblick i våra kollegors vardag. 

Hivejump4

Mångfald & inkludering

twoday är dedikerade att skapa en arbetsplats som genomsyras av mångfald och inkludering, och där alla individer är värderade, respekterade och ges lika möjligheter att lyckas – oavsett olikheter kring kön, social tillhörighet, etnicitet, kulturell bakgrund, ålder, sexuell läggning, funktionsnedsättning med mera.

Vi anser att olikheter gör det möjligt för varje anställd att bidra med sin unika bakgrund till arbetsplatsen och kan påverka företagets tillväxt positivt. Därför tillhandahåller vi en trygg arbetsmiljö där alla anställda behandlas med värdighet och respekt, fri från fördomar och trakasserier.

Med viktiga mångfaldsarbeten strävar vi efter att fortsatt skapa en arbetsplats där alla ska känna sig respekterade och välkomna. 

  • Vi välkomnar alla individer precis som de är.
  • Vi uppmärksammar och uppskattar våra medarbetares unika egenskaper.
  • Vi arbetar med rekryteringsprocesser som är fördomsfria och inkluderande.
Karriär-5

Karriärbrevet

Gillar du gratis mat, spelkvällar, föreläsningar, graduateprogram och jobbmöjligheter? Skriv in din mail nedan så ser vi till att hålla dig uppdaterad.

Kontakta oss

Har du några frågor gällande twoday eller våra lediga tjänster, är du välkommen att ta kontakt med oss! Fyll in din information i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.