Skip to content

Full stack soup with a side of fun

twoday

Förändring är något vi kodar

Söker du en ny utmaning och vill jobba i en organisation med en informell kultur och stor frihet att påverka ditt arbete? Hos oss får du arbeta tillsammans med skickliga kollegor på en arbetsplats som kännetecknas av driv, engagemang och högt tempo. Vi ger dig utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas, samt en balans i tillvaron med frihet under ansvar. Här kommer du med säkerhet att få uppleva många nya och spännande utmaningar!

Vill du vara med och utvecklas med oss? Se alla våra lediga tjänster nedanför.

Våra lediga tjänster

Position
Stad
Avdelning
Arbetstyp

Livet på twoday

twoday är en flexibel arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och stort utrymme att utvecklas. Vårt främsta mål är att du som medarbetare kan arbeta i miljö som är trivsam, innovativ, och framförallt - rolig!

Hos oss hittar du ett väl sammansvetsat gäng som hjälper varandra och våra kunder att nå framgång varje dag. Läs mer nedan hur det är att jobba i några av de olika rollerna hos oss och få en inblick i våra kollegors vardag. 

En grupp människor sitter i en trappa

Karriärbrevet

Gillar du gratis mat, spelkvällar, föreläsningar, graduateprogram och jobbmöjligheter? Skriv in din mail nedan så ser vi till att hålla dig uppdaterad.

Kontakta oss

Har du några frågor gällande twoday eller våra lediga tjänster, är du välkommen att ta kontakt med oss! Fyll in din information i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.