Skip to content

Effektivt

Med en integrationsplattform i molnet säkerställer ni att ni har den kapacitet som er verksamhet behöver för tillfället. Det är enkelt att lägga till fler integrationer när behovet ökar.

Säkerhet

Datautbytet mellan den lokala miljön och integrationstjänsten i molnet sker via en SSL-krypterad session. Datautbytet mellan integrationstjänsten i molnet och externa system sker via säkra kommunikationsmetoder och förbindelser eller via krypterade linjer och VPN-tunnlar. 

Kopplingar till myndigheter

En plattform som integrerar organisationens egna system är bra. En plattform som även erbjuder färdiga integrationer till svenska myndigheter, som ni kan börja använda från dag 1, är ännu bättre. Hämta data från Skatteverket, Bolagsverket, etc för att kvalitetssäkra er information.

Lägg era integrationer i molnet

Ciceron Integrationsplattform består av två delar. En server som är vårt nav i tjänsten samt agenter som vi installerar hos våra kunder. Agenterna kan utföra integrationer lokalt i våra kunders nätverk mellan olika system men också kommunicera med andra agenter i andra nätverk eller direkt med andra tjänster som finns publicerade i andra molntjänster.

CIS-server håller kontakt med sina agenter och orkestrerar den trafik som ska ske mellan dessa. I servern kan vår support också följa upp resultatet av alla integrationer i alla agenter. Genom denna kan vi också leverera önskade integrationer. 

Våra kunder kan även bygga en egen CIS-tjänst om så önskas för att själva bygga integrationer på ett säkert och kostnadseffektivt sätt.

Arkitekturen i CIS gör att all integration sker under stor säkerhet.

800x800-8036

Våra kunder består av kommuner, myndigheter,
kommunala bolag och regioner

Kontakta oss

Har du några frågor gällande twoday eller våra tjänster, är du välkommen att ta kontakt med oss! Fyll in din information i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.