Skip to content
twoday
Tilbaka till alla webinar

On-demand webinar:

Hur man effektivt hämtar data från olika källor utan att skriva kod

I detta on demand webinar visar vi Qlik Replicate och hur enkelt du kan hämta data i nästan realtid.
Alla vill bli datadrivna och ju mer data du har desto lättare är kunna bli det men samtidigt ökar risken för att man går vilse i allt som flödar in. Ju mer mogen verksamheten blir när det kommer till analyser, insikter och automatiseringar desto mer data kommer det att behövas. Därför måste man, för att kunna bli datadriven, ha en genuin vilja att förstå vad som händer, en vilja att förbättra det och man måste ha förmåga att faktiskt kunna göra förändringar.
 
I detta on demand webinar visar vi Qlik Replicate och hur enkelt du kan hämta data i nästan realtid. Vi visar hur du kan hämta data från datalager, Data lakes och realtidsdata på ett så effektivt sätt som möjligt med minimal belastning på källsystemen, detta tack vare en Low-code, no-code lösning med väldigt kraftfull funktionalitet.

Lösningen som vi som kommer visas används till exempel av PostNord för att hålla sitt datalager uppdaterat. De har enorma mängder data och tidigare tog körningarna alldeles för lång tid för dem att hänga med i vad som faktiskt hände. Idag har de ett datalager som uppdateras sekunder efter att förändringarna sker i produktionssystemet.

Avsätt 1 timme och lär dig mer om resan på väg mot att bli datadriven!

Om föreläsaren

Jesper Gustafsson

Jesper Gustafsson
BI-konsult & lösningsarkitekt

Fyll i formuläret för att få tillgång till webinaret