Skip to content

Varför är datavisualisering viktigt?

Det är lättare för våra hjärnor att förstå diagram eller diagram som visualiserar stora mängder komplexa data än att titta på stora kalkylark eller rapporter full av siffror. Datavisualisering är ett snabbt och enkelt sätt att se och förmedla mönster eller avvikelser på ett universellt sätt.

Dessutom kan datavisualisering bland annat hjälpa till att identifiera områden som behöver uppmärksamhet eller förbättring, förklara vilka faktorer som påverkar kundbeteendet, och hjälper dig att förstå vilka produkter du ska placera och / eller förutsäga försäljningsvolym.

Bilde av to damer som sitter og prater
twoday

Smartare analyser 

Genom att kombinera och ladda data på ett enkelt sätt kan smarta visualiseringar skapas för snabba svar på viktiga frågor. Med rätt lösning får du kraftfulla analytiska applikationer som accelereras av förslag och automation från AI.

Nya och värdefulla insikter

Med augmented intelligence förenas människans intuition med visualiseringslösningen och ger nya insikter som annars kan ha blivit översedda, men som kan vara avgörande för en verksamhet.

Datadriven organisation 

I takt med att datakällor växer är det viktigare än någonsin för medarbetare att bli datadrivna, och med ett visualiseringsverktyg kan alla i din organisation enkelt skapa flexibla, interaktiva visualiseringar och ta bättre datadrivna beslut.

Våra lösningar inom datavisualisering 

 

Med Power BI kan du ansluta hundratals datakällor, förenkla förberedelser av data och skapa tilltalande rapporter.

INSIKT  är ett system för verksamhetsstyrning och beslutsstöd och stödjer hela processen från planering, till analys och projekthantering.

Med Qlik Sense kan du skapa visualiseringar, instrumentpaneler och applikationer som svarar på företagets viktigaste frågor.

MEHRWERK ProcessMining (MPM) ger dig en datadriven insikt i hur dina processer fungerar och distribueras på BI-plattformen Qlik Sense.

Upptäck Tableau och förstå din data som leder till framgångsrika affärsprognoser, beslut och strategier.

Förstå din data och fatta smartare affärsbeslut

Med rätt visualiseringslösning kan er verksamhet på ett smidigt och tillgängligt sätt se och förmedla mönster eller avvikelser på ett universellt sätt. Det ger er nya insikter i er data så ni har rätt beslutsstöd för er verksamhet. Datadrivet beslutsfattande stärker tillväxten.

Med rätt visualiseringslösning kan er verksamhet på ett smidigt och tillgängligt sätt se och förmedla mönster eller avvikelser på ett universellt sätt. Det ger er nya insikter i er data så ni har rätt beslutsstöd för er verksamhet. Datadrivet beslutsfattande stärker tillväxten

Kontakta oss

Har du några frågor gällande twoday eller våra tjänster, är du välkommen att ta kontakt med oss! Fyll in din information i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.

Jens Noring

Head of Sales
jens.noring@twoday.com
070-2566150