Skip to content

Medarbetaren i fokus

Flexibilitet & hybridarbete

Vi värdesätter balans i tillvaron. För oss är det viktigt att vara en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att underlätta för sina medarbetare. Vi tror på frihet under ansvar och erbjuder därför våra anställda möjligheten till hybridarbete. Vi strävar efter effektiv kommunikation inom och utanför teamen oavsett varifrån du jobbar.

Mångfald & inkludering

Mångfald är en nyckel till kunskap, och därför behövs olika perspektiv, erfarenheter och nationaliteter. Vi är dedikerade att skapa en arbetsplats som genomsyras av mångfald och inkludering. Därför tillhandahåller vi en trygg arbetsmiljö där alla anställda behandlas med värdighet och respekt, fri från fördomar och trakasserier.

Trivsel & välmående

För oss är det viktigt att du mår bra och att du kan vara bekväm på jobbet tillsammans med dina kollegor. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där du vågar vara dig själv, och där du har kul tillsammans med dina kollegor. Vi anordnar därför regelbundet sociala aktiviteter, konferenser och after works där du får möjlighet att umgås och lära känna dina kollegor bättre.

Lär känna våra kollegor

Hos oss hittar du ett väl sammansvetsat gäng som hjälper varandra och våra kunder att nå framgång varje dag. Läs mer nedan hur det är att jobba i några av de olika rollerna hos oss och få en inblick i våra kollegors vardag. 

"Jag har fått flera chanser att utvecklas under min anställning på twoday, både i form av kurser men också möjligheten att få jobba med de arbetsuppgifter jag vill."

 

Martina Gustavsson
Verksamhetskonsult

Martina-Gustavsson

”Det kändes som en samling väldigt genuina människor som verkligen brydde sig om varandra. Den känslan har bara blivit starkare sen jag började.”

 

Ina Callermo
Verksamhetskonsult

Graduate-Ina

“Det roliga är att ingen dag är den andra lik. Det är väldigt varierande uppgifter, olika projekt och man lär sig väldigt mycket hela tiden.”

 

Tintin Almqvist
Verksamhetskonsult

Tintin portrait

twoday är en arbetsplats där det är högt i tak och där eget ansvar och flexibilitet skattas högt. Arbetsuppgifterna är roliga och varierande, och det finns stort utrymme att utvecklas snabbt i sin roll. Jag ser fram emot att fortsätta växa med twoday!”


Isabella Giös
UX designer

Isabella-Giös

twoday är en utmärkt arbetsgivare som verkligen bryr sig om mig som anställd, och ser till att vi alla har det vi behöver för att kunna arbeta så effektivt och trivsamt som möjligt. Jag gillar också att företaget inte är rädda för att ta in nya tekniker och tankesätt för att överleva i den tuffa konkurrensen som finns inom IT-branchen.”


Mårten Hedberg
Systemutvecklare

Mårten-hedberg

“Jag trivs bra att jobba på twoday. Man får fritt ansvar att planera sina dagar och möjligheten att arbeta hemifrån underlättar i min vardag!”


Kevin Rehnberg
Förvaltningsledare

Kevin-Rehnberg--

Karriärbrevet

Gillar du gratis mat, spelkvällar, föreläsningar, graduateprogram och jobbmöjligheter? Skriv in din mail nedan så ser vi till att hålla dig uppdaterad.

Kontakta oss

Har du några frågor gällande twoday eller våra lediga tjänster, är du välkommen att ta kontakt med oss! Fyll in din information i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.