Skip to content

Förenkla din vardag

Med rätt budget & prognosverktyg kan ni skippa ostrukturerade processer och krångliga spreadsheets. Ge din organisation effektivare och bättre planering, rapportering och analys.

Grupp människor i kontorsmiljö
INSIKT-Planning-laptop

Planering & Prognos

Många företag förlitar sig på verktyg som inte är anpassade för samarbete. Gå från bortkopplade spreadsheets till en modern och integrerad lösning

INSIKT-Analysis-laptop

Rapportering & Analys

Gör viktig information lättillgänglig för beslutstagare på alla nivåer. Ge din organisation makten att analysera viktig affärsdata, förmågan att förstå trender och att ta bättre beslut.
INSIKT-Analysis-laptop-2

Analytics

En kraftfull, men samtidigt prisvärd, interaktiv analys och ad hoc-rapportering i din organisation. Du kan analysera data från alla dimensioner och på så sätt transformera ditt företag till en datadriven organisation.

Våra lösningar inom budget & prognos

INSIKT är ett komplett system för verksamhetsstyrning och beslutsstöd och stödjer en löpande process hela vägen från att sätta mål och planera till analys och projekthantering.

BizView-logo-color

BizView erbjuder en omfattande lösning för prognoser, budgetering, rapportering och analys. Snabbt, skalbart planeringsverktyg i webbläsaren.

Vilket budgetverktyg använder din organisation?

Trots teknikutvecklingen använder många fortfarande Excel som ett verktyg för budgetering och planering. Det har varit rätt i många år och tjänar dess funktion, men många företag tycker att de lägger för mycket tid på att hantera alla filer som kommer in till finansavdelningen, och att det ofta ger oönskade konsekvenser som sämre kontroll och effektivitet och hög risk för att något går fel.

Vissa organisationer har ett budgetverktyg, antingen fristående, eller som en modul i affärssystemet som är svårt att använda och / eller inte uppfyller behoven i sin egen process, analys eller användarvänlighet. Antingen är de för omfattande och komplexa, eller så ger de inte tillräcklig funktionalitet. Ofta förlitar man sig på individer, internt eller externt, för att få tillgång till rapporterna och göra ändringar.

På twoday har vi expertis inom området och fokuserar på moderna lätta verktyg för att stödja budgeterings- och planeringsprocessen.

Mann jobber konsentrert foran en PC

Kontakta oss

Har du några frågor gällande twoday eller våra tjänster, är du välkommen att ta kontakt med oss! Fyll in din information i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.

Jens Noring

Head of Sales
jens.noring@twoday.com
070-2566150