Skip to content

twoday Graduate Program

Är ditt nästa karriärsteg twoday?

Vi ger dig som nyutexaminerad student chansen att ansöka till vårt graduate program inom twoday-koncernen, och möjligheten att rivstarta din karriär!

Kickstarta din karriär med oss

Du behöver inte veta hur din karriär ska se ut innan den börjat. Hos oss får du möjlighet att forma din framtid efter dina personliga intressen och ambitioner. 

Vi erbjuder dig som nyexaminerad en fantastisk start på karriären. Som graduate hos oss kommer du få möjlighet att knyta värdefulla kontakter, samt jobba med spännande, verksamhetsnära och tekniska projekt tillsammans med seniora kompetenta kollegor som bidrar till din utveckling.

Efter avslutat program erbjuds du en fortsatt anställning hos oss på twoday.

Två personer går utomhus

Värdeskapande IT-projekt

Ta chansen att delta i några av Sveriges största IT-projekt där du är med och bidrar till att skapa det samhälle vi alla är en del av.

Fokus på din utveckling

Graduateprogrammet är till för dig. Utbildning på arbetstid, internationella samarbeten och en personlig mentor är bara några av delarna som finns på plats för att hjälpa dig lyckas.

Ett skräddarsytt upplägg

Ta del av ett skräddarsytt program utformat efter en väldefinierad karriärsmodell där du får möjlighet att påverka framtiden.

twoday Graduate Program
 

Låt oss skapa en bättre morgondag tillsammans

 

En spännande start på arbetslivet 

Vi skulle inte vara något utan våra medarbetare, därför är det viktigt för oss att alla känner sig sedda och hörda. Vi passar därför på att i uppstarten av programmen överösa med roliga event men att du även får en buddy som följer dig igenom programmet.  
Vi kickstartar programmen med en gemensam kick-off och utbildning inom olika teknologier. Under året får du också möjlighet att resa till våra andra kontor runtom i Norden för att träffa alla twoday graduates. I fjol gick resorna av till Köpenhamn, Oslo och Stockholm.  

Gör skillnad i centrala verksamheter i Norden 

Som medarbetare hos oss får du inblick i olika branscher och möjligheten att lära dig olika teknologier. Du får möjlighet att påverka din vardag, få en brant upplärningskurva och många spännande utmaningar. Vi är stolta över att ha medarbetare som är engagerade och som alltid anstränger sig det lilla extra för att leverera över förväntan. Det är motiverande att få vara med att påverka och se att ens jobb för skillnad. Inom twoday Sverige levererar vi flera verksamhetskritiska IT-lösningar till både privat och offentlig sektor.  

Inom twoday Sverige så erbjuder vi två olika spår inom vårt graduateprogram. Läs mer om de olika spåren och inriktningarna nedan.

Vi värdesätter mångfald

Vi på twoday arbetar med rekryteringsprocesser som är fördomsfria och inkluderande. Med viktiga mångfaldsarbeten strävar vi efter att fortsatt skapa en arbetsplats där alla ska känna sig respekterade och välkomna.

Oavsett olikheter vad gällande kön, social tillhörighet, etnicitet, kulturell bakgrund, ålder, sexuell läggning, funktionsnedsättning med mera. Vi anser att olikheter gör det möjligt för varje anställd att bidra med sin unika bakgrund till arbetsplatsen och kan påverka företagets tillväxt positivt.

DSC_7580

Knyt värdefulla kontakter

Som en del av graduate programmet ingår Nordic Graduate Gathering som hålls i Danmark, Norge och Sverige. Där får du chansen att skapa nya bekantskaper och knyta nya kontakter med graduates från hela Norden. Varje träff består av två heldagar fyllda med team building, lärande och massa skoj tillsammans med dina nya graduate kollegor.

graduateträff8

twoday Graduate Program - Dev Tech 

 
Inom twoday så brinner vi för kod och programmering. Här får du som nyexaminerad möjlighet att utvecklas och snabbt börja knacka kod och skapa lösningar som är skräddarsydd för våra kunder. Inom Dev Tech så finns möjligheten att vidareutveckla vår egen produkt INSIKT eller jobba som konsult och vara ute i spännande kunduppdrag. Läs mer nedan om de olika inriktningarna och hur du ansöker.  

“Det är riktigt spännande att komma in i arbetslivet. Nu är det dags att äntligen få sätta sig in i det man har pluggat till och använda det i praktiken!”

Whilliam Mhina - twoday Graduate 2022


– Är du nyfiken på hur det är att vara graduate hos twoday?

Whilliam

twoday Graduate Program - Business Intelligence  

 
Är du en av våra nya talanger som vill skapa insikter från stora datamängder?  
 
Vi söker dig som är nyfiken på nya teknologier, vill få en bred kompetens, vill jobba med branschledande produkter inom BI och verksamhetstyrning för att skapa smarta lösningar och värdefulla insikter för våra kunder. Oavsett vilken inriktning du väljer nedan kommer du att ingå i ett team som besitter djup kunskap i beslutstöd, affärsstyrning och projektledning. Din roll kommer vara konsultativ, teknisk och direkt mot kund. Du kommer att få arbeta i olika kunduppdrag med att integrera, modellera och visualisera data från olika datakällor.   

Karriärbrevet

Gillar du gratis mat, spelkvällar, föreläsningar, graduateprogram och jobbmöjligheter? Skriv in din mail nedan så ser vi till att hålla dig uppdaterad.

Har vi gjort dig nyfiken?

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Har du frågor kring något av våra graduateprogram, ansökningsprocessen eller vid övriga frågor kan du alltid kontakta respektiva ansvariga nedan.

Susanne Heidgren

HR-chef
susanne.heidgren@twoday.com
073-909 37 56

Ansvarig för:
Dev Tech Graduate Program

Claes Bergström

Konsultchef INSIKT
claes.bergstrom@twoday.com
072-249 98 75

Ansvarig för:
INSIKT Graduate Program

Evelina Åblad

People Lead & Analytics Specialist
evelina.ablad@twoday.com
072-330 01 06

Ansvarig för:
Analytics Graduate Program