Skip to content
Ett fullpackat BI-system

Spara tid, minska kostnader, hitta nya möjligheter och skala upp din verksamhet.

twoday-5th-element-square-blue

Effetktiv planering

Oavsett vad det är du vill planera gör INSIKT det enklare för dig. Involvera fler i planeringsarbetet, effektivisera processen och låt underbudgetar flöda in i resultatbudgeten.

twoday-5th-element-polygon-green

Kraftfull analys

Samla all data på en plats och låt INSIKT vara fönstret till nya insikter om din verksamhet. Vrid och vänd på siffror och växla mellan helikopterperspektiv eller detaljnivå.

twoday-5th-element-circle-dark-orange

Smidig styrning

INSIKT är byggt för att anpassas till dig och din verksamhet. Oavsett om du vill ha ett enkelt och intuitivt verktyg för prognos och analys eller ett avancerat och skräddarsytt verksamhetsstöd för stora och komplexa uppgifter effektiviserar INSIKT hela flödet från planering till uppföljning. 

Söker du en anledning till att använda INSIKT?

Här är 5 till att börja med:

Mer kontroll

INSIKT ger dig en ökad kontroll över din data och din verksamhet redan från dag ett i produkten. Håll koll på utvecklingen, planera framtiden och säkerställ att alla strävar mot samma mål.

Sparad tid

Med allting i samma verktyg tillsammans med mängder av smidiga funktioner sparar du tid. Slipp manuellt arbete och spendera tiden på kvalitativt arbete.

Mer avlastning

I INSIKT kan du involvera hela organisationen i prognos- och uppföljningsarbete. Rätt person får rätt information i rätt tid och kan enkelt ansvara för sina expertområden.

Ökad tillväxt

INSIKT är byggt för att anpassas. Börja med en enklare lösning och bygg på med fler delar allt eftersom organisationens behov förändras.

Bättre resultat

Med ökad effektivitet och träffsäkerhet ser våra användare snabbt ett förbättrat resultat - som de såklart följer upp direkt i INSIKT.

INSIKT 12 on Macbook

Varför ska du använda INSIKT?

Marknadsledare använder redan INSIKT för att ligga steget före. Här är 5 anledningar till varför du borde använda INSIKT du med.

Hur fungerar det?

Med Microsofts tekniker i grunden och ett intuitivt gränssnitt är INSIKT enkelt att använda för alla typer av användare och byggt för att klara av framtidens utmaningar.

Person-Working-on-MacBook-Pro-Curtains-Analysis2

Vad vill du jobba med?

Tusentals användare hos marknadsledare använder redan INSIKT

Logotype-Max
Logotype-Wästbygg-group
Logotype-EM
Logotype-Norrmejerier
Profoto-logo
LKAB-logo

"Om vi, genom INSIKT och den löpande prognostiseringen, kan flytta ett upplåningsbehov på 150 miljoner i 30 dagar kan vi spara in årskostnaden för INSIKT."

Mikael Siding, Projektcontroller
Sydvatten

"Tidigare tog sammanställandet 80% av tiden och 20% kunde ägnas åt analys. Vi vill svänga på det förhållandet och lägga mycket mer tid på analys och proaktivt arbete med styrning och prognostisering.”

Jonas Jönehall, VD

Wästbygg Group

 

amanda-astrom-profoto-square
"Förut tog budgetarbetet 3-4 månader. Nu tar det några dagar."
 
 

Amanda Åström, Head of Investor Relations och Finance Business Partner

Profoto

 

Fullpackat med funktioner du behöver

Planera för att lyckas

Genom produktens webbgränssnitt kan ett stort antal medarbetare involveras i budgetarbetet utan att göra processen svår och tidskrävande. Workflowmotor med attest, övervakning och kontroll. Integration mot verksamhetssystem gör det enkelt att analysera differenser mellan utfall och planerat.

Ett komplett projektverktyg

Ett stöd för hela projektarbetet genom anpassade processmallar för olika typer av projekt. Projektdeltagare kopplas enkelt genom olika roller och ansvar som fördelas för olika aktiviteter under hela projektprocessen. Projekt kan planeras och följas upp i alla olika delar och processer. Information från källsystem integreras och konsolideras automatiskt och användarna arbetar alltid med aktuell information.

Rätt information i rätt format

Med visualiseringar, nyckeltal, möjligheten till in- och utzoomning, att vrida och vända på informationen, borra ned till transaktionsnivå samt analysera data och skapa kraftfulla och lättillgänglig rapporter gör att flertalet medarbetare kan delta i det så viktiga analysarbetet.

Nå nya höjder i er målstyrning

Få hela verksamheten att sträva mot samma mål. Med hjälp av INSIKT kan ni engagera och involvera fler medarbetare i er gemensamma styrmodell. Fokus ligger på att det ska vara enkelt och fritt att arbeta med mål, aktiviteter och mått. Det ska vara enkelt att definiera, visualisera och kommunicera ut verksamhetens gemensamma mål till hela organisationen.

Skapa kraftfulla rapporter

Rapporter och analyser skapas enkelt från grunden och kan distribueras till hela organisationen. Användarna kan från rapporter följa data ned till lägsta nivå å transaktioner, kommentarer och inskannade fakturor. En lättillgänglig och flexibel rapportering gör att alla får tillgång till information som möjliggör bättre och säkrare beslut.

Flexibel hela vägen

Gör precis som du vill. Med INSIKT får du inte bara kraften av ett effektivt system, du får även möjligheten att själva bestämma hur det ska se ut och fungera. Bygg rapporter precis som du vill, ändra formatering på inmatning eller skräddarsy din lösning helt och hållet tillsammans med ditt implementationsteam.

Flera användningsområden i en och samma produkt

Låt dina analyser vara grunden till din budget och årets mål styra projektens framfart. Med INSIKT får du en produkt som genomsyrar hela verksamheten och hjälper dig att fatta effektiva beslut.

Låt data vara grunden till dina beslut

INSIKT-Project-Calc-elements

Rätt information vid varje tidpunkt

INSIKT-Analysis-Choice-elements

Flexibel nog att hantera alla utmaningar

Vill du veta mer om INSIKT?

Tid är pengar - spara båda

Börja din resa mot att bli mer datadriven redan idag - kontakta oss.