Skip to content

Få snabb tillgång till ett stort utbud av erfarna IT-konsulter 

 

Tillsammans med våra IT-konsulter och med ett stort nätverk av samarbetspartners hittar vi snabbt kvalitativa kompetenser som matchar er kravställning. Gäller det tillfälliga behov eller behov över längre tid, resursuppdrag eller projektuppdrag, hjälper vi även till att analysera och komma med förslag på upplägg och bemanning.

Vi har ett av marknadens bästa utbud av kompletta och kvalitativa IT-konsulter, och har idag ett stort antal externa IT-konsulter aktiva i uppdrag hos våra kunder. Vi hjälper er att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag för optimalt resultat -  oavsett om det är våra egna anställda eller kompetens inom vårt stora nätverk av samarbetspartners. Med ett effektivt systemstöd för att annonsera och hantera förfrågningar kan vi snabbt och effektivt möta behovet på marknaden.

Fördelar för dig som kund

Kompetens och erfarenhet

Våra IT-konsulter har lång erfarenhet och bred kompetens inom ett flertal områden. Med oss kan du känna dig trygg med att vi alltid levererar högkvalitativ service med kunniga resurser.

Flexibilitet och anpassningsförmåga

Vi anpassar resurserna efter dina specifika behov. Våra konsulter arbetar för att leverera lösningar som är utformade att möta era krav med ett flexibelt arbetssätt och agila metoder.

Kostnadseffektiva leveranser

Vi erbjuder erbjuder högkvalitativa IT-konsulter - enskilda och i team. Med oss får du alltid värde för din investering med en transparent prissättning.

Pålitlighet och tillgänglighet

Vi är en pålitlig leverantör som finns här för dig när du behöver oss. Vi erbjuder er ett smidigt samarbete för att på bästa sätt uppnå utsatt kravställning och målsättning.

IT-konsulter som förstår ditt behov

Vi skräddarsyr resurser efter era behov och erbjuder hjälp med allt från specifika uppdrag till att hantera hela upphandlingsprocessen.

Oavsett om du är i behov av en enskild resurs eller ett team av resurser, så hjälper vi dig att säkerställa en leveransmodell som uppfyller ert behov. 

  • Matcha rätt kompetens anpassade för era specifika uppdrag
  • Hitta rätt leveransmodell för ert avrop och nycklarna till att få den bästa leveransen.
  • Realisera er IT-strategi från vision till verklighet
  • Maximera ert avrop med ett stort nätverk av IT-konsulter
Lappar som hänger från taket

Kontakta oss

Har du några frågor gällande twoday eller våra tjänster, är du välkommen att ta kontakt med oss! Fyll in din information i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.