Skip to content

Business Intelligence ligger nära hjärtat

Möt Max Västhav, twodays senaste tillskott som Business Intelligence Consult. BI har länge legat nära Max hjärtat och en av hans styrkor är bland annat att förstå den större bilden av en organisations behov och utmaningar samt att hans tekniska intresse hjälper honom att se lösningar från nya perspektiv. Läs mer om Max kompetens och vad han gillar att göra på fritiden.
Apr 12, 2024 10:31:39 AM Susan Dymling

 


Nytt tillskott i Business Intelligence-familjen

Välkommen till twoday Max Västhav💡Vi är glada att du att har anslutit till oss som Business Intelligence Consult. 

Vad ser du mest fram emot i din tjänst på twoday?
Att få möjligheten till att bygga upp min kärna inom Business Intelligence och tillämpa mina tidigare erfarenheter för att se vilka nya tillvägagångsätt kan växa fram. Twoday som bolag är även i en intressant fas och en plats där jag vill bygga vidare på min karriär.
 
Vad har du arbetat med tidigare?   
Jag har under de senaste åren varit konsult där jag arbetat som Data Analytiker med web-data. Men intresset för andra data-typer samt den större bilden av Business Intelligence har länge legat nära hjärtat. Mina styrkor är bland annat att ta fram insikter mina kunder kan agera på samt växa av, att förstå den större bilden av en organisations behov och utmaningar samt att mitt tekniska intresse hjälper mig se lösningar från nya perspektiv.
 
Vad gillar du att göra på fritiden?  
På fritiden lever mitt tekniska intresse vidare med mycket fokus på nya lösningar inom AI, nya gadgets likt Meta Quest 3 samt generell teknik som kommer spela en roll i vardagslivet framåt. Utöver tekniken har jag en underbar hund på två år som får följa med på goa promenader på golfbanan då och då.
 

Vill du bli en del av twoday och vara med och utvecklas med oss? 

Se våra lediga tjänster här >>

Relaterade artiklar