Skip to content

Data & AI

Vi på twoday vet hur viktigt det är att nyttja kraften i data och AI (artificiell intelligens) för att driva företag framåt. Våra tjänster inom data och AI är skapade för att stärka organisationer med förbättrat beslutsfattande.

 

Framtidssäkra din verksamhet med datadrivna beslut

Just nu genomgår fler och fler organisationer en omställning för att ändra sina strategier – från att endast några få utvalda har tillgång till data och insikter, till att sprida kunskapen inom hela organisationen så att fler kan fatta datadrivna beslut.

Med rätt verktyg och arbetssätt blir det enkelt att upptäcka värdefulla insikter, som ger en bättre förståelse för kundbeteende, aktuella marknadstrender och hur din verksamhet presterar.

Vi erbjuder lösningar inom data management, integrationer, målstyrning och business intelligence, noggrant utformade för att förbättra prestandan hos olika avdelningar i verksamheten och som säkerställer optimering av data och en effektivare affärsverksamhet. 

Genom att nyttja kraften hos AI och Internet of Things (IoT) kan vi hjälpa dig att förbättra dina processer, möta kundbehov samt öka lönsamhet och kundnöjdhet. 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur våra lösningar inom data- och AI kan ta er verksamhet till nästa nivå.

 
Data-AI-1-1-B

Utforska fler tjänster inom Data & AI

Mer från vårt breda utbud av tjänster

Software engineering

Genom skräddarsydda mjukvarulösningar, molntjänster och bred kunskap inom applikationsutveckling, driver vi den digitala transformationen framåt. Vi utvecklar högkvalitativa och skalbara lösningar med de senaste teknologierna och enligt branschens bästa praxis.

Software-Engineering-16-9-A

Digital experience

Vi är experter på att omvandla visioner till högkvalitativa digitala upplevelser. Oavsett om det avser att stärka ditt varumärke, skapa användarvänliga och tillgängliga webbplatser, implementera sömlösa e-handelslösningar eller utveckla moderna digitala arbetsplatser, så är vi redo att hjälpa till.

Digital-Experiences-16-9-A

Business applications

Lyft era processer till nästa nivå genom implementation av moderna affärsapplikationer, som inte bara sänker kostnaderna utan även ökar effektiviteten i er verksamhet. Vi erbjuder lösningar inom bland annat försäljning, marknadsföring, kundservice och informationshantering.

Business-Applications-16-9

Blogg

Läs mer om Data & AI 

twoday

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?