Skip to content

Tillverkningsindustri

Globalisering och osäkerhet skapar mer komplexa leveranskedjor och hårdare konkurrens. Det är viktigare än någonsin att säkerställa effektiv produktion med minimalt slöseri samtidigt som man följer nya lagar och regler.

 Låt twoday vara din partner när det gäller att möta dessa utmaningar med ledande digitala lösningar.

Manufacturing-16-9-A
Manufacturing-1-1-B

Hur vi kan hjälpa er

Flera av Nordens ledande och mest innovativa tillverknings- och industriföretag har samarbetat med oss för att vara redo för framtiden. Oavsett om du är inom maskintillverkning, marinindustrin eller fordonsindustrin, förstår vi din verksamhet.

Få affärsinsikter som driver innovation

Omvandla leveranskedjans komplexitet till tydlighet på ett effektivt, säkert och datadrivet sätt. På GN omvandlar vi ostrukturerad kundfeedback till insikter för att förbättra ljudproduktinnovationen med hjälp av maskininlärning.

Vi hjälper Tomra att fatta kritiska beslut, automatisera manuella processer och förbereda sig för AI-projekt. Tomra, och många andra industriföretag, kan nu förstå den stora mängden data från sina maskiner tack vare vår expertis inom dataintegration, datatransformation och API:er.

På Alumeco minskar vi kundavhopp och optimerar lageromsättningen med avancerade prognosmodeller. Oavsett vad du producerar kan twoday ge dig möjlighet att dra nytta av din data.

Öka operationell effektivitet och minska avfall

Det spelar ingen roll hur många sensorer du har om du inte kan utnyttja data för att förbättra effektiviteten eller kvaliteten på dina processer. Jets hanterar nu sina totala koldioxidutsläpp med vår Power BI-lösning som strukturerar data över flera system. Essity har revolutionerat sättet flygplatser fyller på hygienartiklar med hjälp av vår IoT-expertis.

Optimar Commander, en Azure-baserad plattform som vi byggt för en global ledare inom automatiserad fiskhanteringsutrustning, gör det möjligt för användare att samla in, övervaka och analysera data från IoT-sensorer på produktionsutrustning i fabriker och fartyg. Andra tillverkare, som Derome, har vänt sig till oss när de bygger konkurrenskraftiga och moderna plattformar för datamanagement.

Den moderna datawarehousing-lösningen vi har byggt för Valmet Automotive gör det möjligt för dem att maximera produktionskapaciteten för sin bilfabrik.

valmet-people-hero (3)
tommerup-heilskov

Få ut det mesta av dina affärsapplikationer

Du behöver inte bara rätt företagslösning, utan också en partner som förstår hur den kan maximera ditt affärspotential. Vi har hjälpt Tommerup Heilskov att flytta till molnet med Business Central för att säkerställa den flexibilitet de behöver.

Vår expertis möjliggjorde att Pintos kunde anta Salesforce på ett sätt som inte bara stödjer deras försäljningsprocesser utan även förbättrar dem. Och vi implementerade Anaplan för Walki, de gick från reaktiv handling till proaktiv produktionsplanering som optimerar prissättning och inköpsprocesser.

Kontakta oss för att lära dig mer om de andra branschlösningar vi erbjuder.

Andra kunder vi är stolta att arbeta med 

Utforska vårt breda utbud av tjänster

twoday

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?