Skip to content

Process development & automation

Förenkla din vardag med effektiva och optimerade affärsprocesser.

Med våra skräddarsydda lösningar inom processutveckling och automatisering slipper du lägga tid på repetitiva arbetsuppgifter, vilket skapar en mer resurseffektiv organisation.

Vi har bred erfarenhet inom RPA (Robotic Process Automation) och processautomatisering, och erbjuder moderna lösningar som integrerar sömlöst  i ditt arbetsflöde.

CPM-1-1-A-1

Förenkla din vardag

Säg hejdå till onödigt manuellt arbete med strömlinjeformade och effektiva affärsprocesser.

Med innovativa AI-algoritmer och maskininlärningsmodeller ger vi dig ovärderliga insikter som hjälper dig förenkla beslutsfattandet.

Genom att definiera och formalisera dina processer skapar vi förutsättningar för att ditt företag ska fungera smidigare och mer transparent.

Oavsett om det avser automatiserade gränssnitt, robotprocessautomatisering eller affärsprocessmotorer, har vi verktygen och expertisen för att göra ditt arbetsflöde mer intelligent och responsivt.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur våra lösningar inom bland annat AI, maskininlärning, optimering och RPA kan hjälpa dig att minska fel, förbättra arbetsflöden, öka produktiviteten, spara tid och sänka kostnader.

CPM-1-1-B-2

Process Mining

Vi lever i en värld där affärsprocesser lämnar digitala spår i våra IT-system. Med hjälp av Process Mining kan ni nyttja denna data för att skapa datadrivna insikter om hur era affärsprocesser faktiskt fungerar.

Process-mining-4-3-B

Optimering  

Vi hjälper våra kunder att öka sin produktivitet med hjälp av toppmoderna optimeringslösningar, inom tillämpningsområden såsom logistik, arbetskraftsplanering och produktionsplanering.

Optimizing-4-3-A

Utforska fler tjänster inom Data & AI

Data & AI

Med rätt verktyg och arbetssätt blir det enkelt att upptäcka värdefulla insikter, vilket ger en bättre förståelse för kundbeteende, aktuella marknadstrender och hur din verksamhet presterar.

Vi erbjuder lösningar inom data management, integrationer, målstyrning och business intelligence, noggrant utformade för att förbättra prestandan hos olika avdelningar i verksamheten och som säkerställer optimering av data och en effektivare affärsverksamhet. 

Data-AI-16-9-A-1
twoday

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?