Skip to content

E-handel & PIM

twoday är experter på att skapa engagerande och effektiva onlinebutiker genom e-handels- och Produktinformationshanterings-lösningar (PIM).

I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi skräddarsydda strategier för skalbara, säkra och användarvänliga e-handelslösningar, och erbjuder helhetslösningar inom implementering, anpassning och underhåll.

Vi erbjuder även tjänster som produktdata och PIM-system, automatiska prislistor och kataloger, samt B2C- och B2B-e-handelslösningar, och mycket mer.

eCommerce-1-1-A-1

Engagerande och effektiva onlinebutiker

PIM är en centraliserad lösning utformad för att effektivt hantera och optimera produktinformation över olika kanaler och plattformar, och säkerställer PIM-konsekvens, noggrannhet och tillgänglighet. Den strömlinjeformar processer relaterade till produktinnehåll, förbättrar datakvalitet och presenterar produkter på ett sammanhängande sätt.

Att använda PIM är till stor fördel för organisationer som hanterar stora och varierade produktkataloger. Med hjälp av PIM-lösningar kan ni enklare centralisera, organisera, uppdatera och distribuera er produktinformation, vilket förbättrar effektiviteten i ert arbetsflöde, förbättrar samarbete, minimerar risk för fel och levererar en sömlös upplevelse över alla kanaler.

Vi har bred kunskap inom området och arbetar i nära samarbete med er för att förstå era specifika försäljnings- och produktinformationsarbetsflöden, unika affärsbehov och mål.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med implementation av e-handels- och PIM-lösningar inom er organisation.

eCommerce-1-1-B-1

Utforska fler tjänster inom digital upplevelse

Digital experience

Oavsett om ni behöver hjälp med att stärka ert varumärke, utveckla användarvänliga webbplatser, sätta upp sömlösa e-handelslösningar eller skapa moderna arbetsplatser, så hjälper vi er att förvandla era visioner till högkvalitativa digitala upplevelser.

Digital-Experiences-16-9-A
twoday

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?