Skip to content

Energi

Energisektorn befinner sig i en avgörande fas med övergång till förnybar energi, ökad elförbrukning och utvecklande konsumentförväntningar. Utmaningar som infrastrukturspänningar, extremt väder, stigande kostnader och geopolitiska osäkerheter kräver innovativa och säkra lösningar.

energy+utilities-4-3-A

Hur vi kan hjälpa till

Oavsett om du är en stor energiproducent, nationell systemoperatör, en regional distributör, integrerat företag inom energiförsörjning eller en mindre industriell aktör, kan twoday hjälpa dig att få värde från digitala lösningar. Som en betrodd rådgivare till några av de största energi- och försörjningsföretagen i Norden förstår vi vad som krävs för att lyckas i morgondagens energivärld.

GlobalConnect metabilde 1200x630

Stärk hela din kundresa  

För att förverkliga sina ambitiösa tillväxtambitioner behövde inte Wattn bara en systemimplementerare, utan också en samtalspartner som förstod deras behov. Vi hjälpte dem på vägen, från att bygga deras dataplattform till att skapa deras webbplats, kundportal och marknadsföringskampanjer. Och när GlobalConnect plötsligt saknade marknadsexpertis stod våra marknadsförings-, innehålls- och webbexperter redo. Vi förstår din kundresa.

Minimera påverkan med insikter och optimering  

VandCenter Syd bidrar till att skapa en hälsosammare vattenmiljö genom att förutsäga och minimera nivåerna av ammoniak i avloppsvatten med hjälp av vår maskininlärningsmodell. I en stor finsk stad optimeras tömningsrutterna för avfallskontainrar med vår algoritm, vilket leder till betydande kostnadsbesparingar och miljömässiga fördelar. Besök våra sidor om hållbarhet för att lära dig mer om hur våra lösningar gör det möjligt för våra kunder att bli mer hållbara.

twoday

Optimera kostnader och verksamhet med planeringslösningar

Ökade globala spänningar och en föränderlig makromiljö kan mildras och förbättras med rätt lösningar. SydVattn optimerar finansiell planering för att minska kapitalkostnaderna med INSIKT, vår egen produkt för planering och prognoser.

Grundfos säkerställer operationell stabilitet och mildrar infrastrukturproblem med vår lösning för enhetsövervakning och vår säkerhetsexpertis.

Spara tid och resurser med IoT och AI

Företaget N1 inspekterade traditionellt 5 000 kabelskåp årligen. Nu täcker de 80 000 på några veckor med vår AI-drivna bildigenkänningslösning. Detta ökar resurseffektiviteten och operationell stabilitet.

Aura Energi sparar tid på sina interna processer efter att vi hjälpt dem att dra nytta av deras nya Data Warehouse- och Power BI-lösning. För EWII möjliggjorde vår Databricks-implementering ökad samarbete och en mer datadriven inställning.

becca-tapert
pexels-pixabay-414905 2650x

Industriella affärsapplikationer skräddarsydda efter dina behov

Några av de största företagen inom energi och försörjning i Norden har valt oss för att hjälpa dem välja, implementera och dra nytta av en ny affärsapplikation. Flera energiföretag, såsom Alva, samarbetar med twoday för att göra Salesforce till mer än bara ett säljverktyg, utan till ett system som bryter ned barriärer, förbättrar kundupplevelsen och genererar leads.

Och om du behöver ha det byggt från grunden, kan vi också göra det. Våra över 1 000 skickliga arkitekter och mjukvaruingenjörer har lång erfarenhet av att bygga komplexa lösningar som är säkra, skalbara och skräddarsydda efter dina behov.

Kontakta oss för att lära dig mer om hur vi kan vara din partner i digital transformation.

Andra företag vi är stolta att samarbeta med

Utforska vårt breda utbud av tjänster

twoday

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?