Skip to content

Agila teamleveranser

Effektiva och kvalitativa IT-projekt uppnås bäst med agila teamleveranser – ett kostnadseffektivt sätt att gå från vision till verklighet utan att tumma på kvaliteten.

Vi erbjuder flexibla och skräddarsydda team anpassade efter era behov, oavsett om det avser kortvariga projekt eller långsiktiga partnerskap.

  • Snabbare leverans
  • Bättre samordning
  • Lägre kostnader
  • Bättre kvalitet
Teamleverans-4

Teamleveranser med fokus på att leverera värde

twoday är en proaktiv partner och har som mål att förenkla och förbättra våra kunders IT-miljö, genom att utveckla stödjande och kundanpassade lösningar. Det gör vi bäst genom att ha en tydlig bild över er vision och målsättning. Innan projektet startar tar vi därför fram en product roadmap som specificerar vad ni vill uppnå, för att sedan ta beslut om prioriteringar och aktiviteter framåt.

Vi tillhandahåller kompletta team med all kompetens som behövs för en kvalitativ leverans. Antal resurser anpassas helt efter era behov och ni väljer själva om ni vill styra leveransen eller om ni vill att vi hjälper er med det. Under projekten arbetar teamet med agila arbetssätt och metoder som förenklar och effektiviserar arbetet.

Teamleverans-2

Några av våra nöjda kunder

Våra erfarna konsulter har levererat mängder av framgångsrika projekt till våra kunder. Allt från att utveckla system för Kriminalvården och ansökningssystem för Sveriges forskarvärld till robotsystem för paketering av mediciner. Ett av dessa projekt är framtagningen av dosapotek riktad mot sjukhem som vi utvecklade för Boots Apotek i Norge, ett av världens mest kända varumärken. Samma koncept köptes även av Norsk Medisinaldepot AS (NMD), som är en av Norges största leverantörer av läkemedel och hälsorelaterade produkter.

Apotek-Hjärtat-Logotyp
Region-Skåne-Logotyp
Norsk-Medicinaldepot-AS-Logotyp

Få fler resurser – till samma kostnad

Med agila teamleveranser får du alla de resurser du behöver, helt anpassat efter era förutsättningar och behov. Tillsammans tar vi beslut om vilken kompetens som krävs och hur många resurser ni har tillgodo. Antalet resurser kan enkelt justeras i takt med att era behov eller förutsättningar förändras. Denna leveransmodell är därför också mest kostnadseffektiv i längden.

Oavsett hur många resurser ni har med i leveransen så består våra utvecklingsteam av långt fler än så. Det innebär att beroende på hur projektet är upplagt och vid eventuella sjukdagar eller ledighet så byts resurserna automatiskt ut mot en likvärdig kompetens. 

Teamleverans-3

IT-konsulttjänster

Få snabb tillgång till ett stort utbud av erfarna IT-konsulter 

 Med våra 2200 IT-konsulter inom Norden och Baltikum tillsammans med ett stort nätverk av samarbetspartners, hittar vi snabbt kvalitativa kompetenser som matchar er kravställning. Oavsett om det gäller tillfälliga behov eller behov över längre tid, resursuppdrag eller projektuppdrag, hjälper vi även till att analysera och komma med förslag på upplägg och bemanning.
 

Specialistkompetens

Med våra konsulttjänster inom specialistkompetens får du möjlighet att komplettera ditt team med högkvalificerade experter inom de områden ni saknar kompetens inom. Specialisterna arbetar i nära samarbete med ditt team och levererar konkreta och mätbara resultat för era projekt.

Teamförstärkning

Med våra konsulttjänster inom teamförstärkning får du möjlighet att snabbt och smidigt stärka ditt team med enskilda konsulter inom de områden ni saknar resurser inom. Teamförstärkningen anpassas flexibelt efter era behov, oavsett om det avser kortvariga projekt eller långsiktiga partnerskap.

Fördelar med agila teamleveranser

Agila teamleveranser är ett kraftfullt sätt att hjälpa företag nå sina mål och optimera sin digitala transformation. Det finns en mängd fördelar som inkluderar både snabbare leverans, bättre samordning, lägre kostnad och bättre kvalitet. Här är några av de främsta fördelarna:

Specialistkompetens

Med teamleveranser får du tillgång till fler kompletterande resurser och specialistkompetenser, vilket säkerställer att du får den bästa möjliga lösningen för ditt projekt. Leveransmodellen gör det även möjligt att förbättra och optimera arbetsprocesserna under projektets gång, vilket leder till en högre kvalitet och mindre behov av justeringar i efterhand.

Flexibilitet

Bättre utnyttjande av resurser på ett effektivt sätt med möjlighet till snabb upp- och nedtrappning. Du får tillgång till ett stort kompetensnätverk av resurser och samarbetspartners till ditt förfogande, för enkel anpassning av förändringar under projektets gång. Genom att arbeta tillsammans som ett team säkerställer teamleveransmodellen att alla delar av projektet håller hög kvalitet och att alla krav uppfylls för att säkerställa en framgångsrik leverans.

Kostnadseffektivitet

Teamleveranser är ofta mer kostnadseffektiva på flera sätt. Du får tillgång till samma kompetens och erfarenhet som du skulle få från enskilda IT-konsulter, men till en lägre kostnad med en förutsägbar budget till ett fast månadspris. Leveransmodellen minskar risken för ökade kostnader och gör det möjligt för företag att få en mer prisvärd lösning än vad de skulle få med en traditionell projektmodell.

Ökad produktivitet

Att anlita ett agilt utvecklingsteam möjliggör för en snabb inkörningsperiod samtidigt som kontinuiteten och produktiviteten i era egna team säkerställs. Våra team arbetar i korta sprintar och granskar löpande sitt arbete, en process som bidrar till att öka slutproduktens kvalitet och minska ledtiden för Time to Market (TTM). Teamleveranser underlättar samarbetet mellan verksamheten och IT samt möjliggör för en gemensam prioritering av förvaltning, support och utvecklingsärenden.

Utforska relaterade tjänster

Är ni redo att ta del av fördelarna med agila teamleveranser?

Kontakta oss genom att fylla i din information i formuläret nedan, så återkopplar vi till dig så fort vi kan och berättar mer om möjligheterna för er verksamhet!