Skip to content

Molntjänster

Genom våra molntjänster levererar vi kostnadseffektiva och flexibla lösningar till våra kunder, med hjälp av vår omfattande expertis inom Microsoft Azure och AWS.

Molnteknik är kärnan i twoday och erbjuder ökad tillgänglighet och minskad komplexitet för företag. Säkerhet, arbetsflöde och skalbarhet är avgörande för kärnsystemen inom affärsverksamheten, och vi säkerställer kostnadseffektiv och flexibel leverans av lösningar. Var trygg i vetskapen att våra konsulter smidigt kommer att överföra dina system och infrastruktur till molnet.

Cloud-Services-1-1-A

Redo att starta din resa till molnet?

Våra utvecklare och arkitekter är redo att hjälpa till vid varje skede av din resa till molnet. Kontakta oss idag för:

  • Utveckling och DevOps:Användning av principer som säkerställer robusta och kostnadseffektiva lösningar under hela utvecklingsprocessen.
  • Drift:Övertagande av fullt ansvar för utveckling, underhåll och daglig drift av molnbaserade system.
  • Internet of Things (IoT):Uttnyttjande av IoT-möjligheter för att föra data från enheter och maskiner närmare för bättre beslutsfattande.
  • Data Platform och Business Intelligence:Omvandling av data till värdefulla insikter för informerat beslutsfattande.
  • Modern design av molnapplikationer:Skapande av applikationer som omfamnar snabba förändringar och robusthet i dynamiska miljöer.
Cloud-Services-1-1-B

Cloud-tjänster

Utforska relaterade tjänster

Software engineering

Våra erfarna programvaruingenjörer samarbetar med kunder och skapar skräddarsydda lösningar som inte bara uppfyller dina unika behov utan också höjer värdet för ditt företag. Med fokus på modernisering och säkerhet ser vi till att dina lösningar förblir toppmoderna och stöder utvecklande krav.

Utöver våra kärnprodukter erbjuder vi omfattande konsulttjänster för att guida företag att fatta informerade teknikbeslut.>

Software-Engineering-16-9-A
twoday

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?