Skip to content

BI & analytics

twoday är Nordens ledande kompetenscenter för business intelligence och avancerad analys.

Våra business intelligence-lösningar är utvecklade för att ge företag verktygen de behöver för att fatta datadrivna beslut, genom att extrahera och analysera stora mängder data.

Vi gör din datainsamling och analys enklare att tolka och presentera på ett tydligt och begripligt sätt, och hjälper din organisation att ta vara på värdefulla insikter och tillväxtmöjligheter.

BI+Analytics-1-1-A

Från data till insikt

I dagens samhälle är det inte ovanligt att företag blir överösta av information.

Våra business intelligence-lösningar förenklar processen genom att samla in data från olika källor och göra dem mer lättillgängliga. Genom att samla all information på en plats och hålla den uppdaterad, sparar ni både tid och slipper manuellt arbete.

Vi arbetar i nära samarbete med er för att förstå era unika utmaningar och behov, och skapar skräddarsydda strategier med hjälp av modern teknik, databaser och programvaror, särskilt framtagna för att ni ska kunna förstå och använda informationen på ett smidigt sätt och enklare nå era affärsmål.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur våra lösningar inom business intelligence kan hjälpa er med bättre beslutsfattande i dagens datadrivna landskap.

BI+Analytics-1-1-B-1

Business intelligence med datavisualisering och analytics 

Utforska fler tjänster inom Data & AI

Data & AI

Med rätt verktyg och arbetssätt blir det enkelt att upptäcka värdefulla insikter, vilket ger en bättre förståelse för kundbeteende, aktuella marknadstrender och hur din verksamhet presterar.

Vi erbjuder lösningar inom data management, integrationer, målstyrning och business intelligence, noggrant utformade för att förbättra prestandan hos olika avdelningar i verksamheten och som säkerställer optimering av data och en effektivare affärsverksamhet. 

Data-AI-16-9-A-1
twoday

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?