Skip to content

Offentlig sektor

Åldrande befolkningar och urbanisering. Klimatförändringar och extrema väderförhållanden. Kompetensgap och könsklyftor. Cybersäkerhet och gränsöverskridande säkerhet. Globalisering och deglobalisering. Tillgång till råmaterial och förnybar energi. Biodiversitet och kulturell mångfald.

Dagens offentliga ledare och tjänstemän står inför många utmaningar. De rätta teknologierna är avgörande för att lösa dem.

Public-Sector-4-3-A

Lång erfarenhet av att digitalisera samhället

På twoday har vi över 30 års erfarenhet av att modernisera samhället. De nordiska länderna har några av världens mest digitaliserade offentliga institutioner, och vi är stolta över att ha spelat vår roll.

Offentliga tjänster står inför många krav och förväntningar. De behöver vara effektiva, transparenta och tillgängliga för alla medborgare. Kort sagt måste de göra mer med mindre. Digitalisering handlar om att använda teknologi för förnyelse, förenkling och förbättring.

Med vårt etablerade ramverk för att leverera lösningar och tjänster till offentlig sektor är du i trygga händer. Vårt uppdrag är att hjälpa offentlig sektor att hitta effektiva och innovativa lösningar som förbättrar medborgares och organisationers dagliga liv.

Över 1 000 av våra skickliga medarbetare arbetar varje dag med att leverera kritiska lösningar till offentlig sektor.

twoday-offering-eGovernment
Profile David

Digital strategi och konsulting

Ny teknologi representerar en alltmer betydande potential för att effektivisera offentlig sektor. Vårt uppdrag är att skapa den bästa möjliga kopplingen mellan kundens behov och den IT-lösning som kommer att tillgodose dessa behov.

Amund working on computer

Digitala lösningar för medarbetare

Interna digitala lösningar, såsom specialiserade system och ärendehanteringslösningar, är avsedda att hjälpa medarbetare att utföra sina arbetsuppgifter med ökad effektivitet och hög kvalitet.

Tram

Lösningar för datadrivna insikter

I en alltmer datadriven värld ser vi en tydlig förändring från affärsintelligenslösningar som används för rapportering och att titta i backspegeln till att dessa lösningar blir avgörande i den dagliga verksamheten för offentlig sektor.

DSC_8271-min

Portaler och infrastruktur

Vi utvecklar professionella offentliga portaler och den pålitliga infrastrukturen bakom dem. Användarupplevelsen är alltid en prioritet i alla våra lösningar, och vi har omfattande erfarenhet av att designa digitala gränssnitt.

Andra kunder vi är stolta att arbeta med 

Utforska vårt breda utbud av tjänster

twoday

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?