Skip to content

Konsulter & Sourcing

Vi är en leverantör med gedigen erfarenhet inom IT-konsultbranschen och hjälper kunder inom både privat och offentlig sektor att maximera sin potential. Att anpassa sig till olika behov, oavsett om du siktar på att digitalisera befintliga affärsprocesser eller utveckla nya digitala lösningar, tillhandahåller vi IT-konsulter, från talangfulla nykomlingar till erfarna proffs. Denna flexibilitet säkerställer tillgång till de mest skickliga och innovativa konsulterna anpassade till din organisations behov.

Utöver våra egna konsulter har vi har genom åren byggt upp ett mycket stort partnernätverk med över 250 stycken bolag och cirka 9 500 konsulter, vilket gör att vi snabbt kan hitta rätt kompetens inom ett stort antal områden.

Consulting-1-1-A

Behöver du hjälp med digital transformation?

Våra konsulttjänster är utformade för att möta den ständigt föränderliga digitala marknadens behov av kompetens och samarbete. Våra experter täcker olika områden och hjälper dig att sätta samman de väsentliga byggstenarna för en lyckad digital omställning. Vår expertis omfattar:

 • Software Development: Skapa nya applikationer som förbättrar din verksamhet.
 • Användbarhet: Betona användarvänlighet i varje lösning.
 • IT-infrastruktur: Erbjuda support för underhåll och utveckling av din IT-infrastruktur.
 • Business Intelligence/Data Warehouse: Specialister som optimerar potentialen i dina data.
 • Projekt/Programhantering: Ledande framgångsrika projekt med specialiserad kompetens.
 • Inköpskonsulter: Erfarna konsulter skickliga på att uppfylla dina projektbehov.
 • Agil utveckling: Specialister inom agila metoder som Scrum, SAFe, Spotify och mer.
 • IT-analytiker: Analysera din befintliga IT-uppsättning för informerat beslutsfattande.
Consulting-1-1-B

Fördelar för dig som kund

Kompetens och erfarenhet

Våra IT-konsulter har lång erfarenhet och bred kompetens inom ett flertal områden. Med oss kan du känna dig trygg med att vi alltid levererar högkvalitativ service med kunniga resurser.

Flexibilitet och anpassningsförmåga

Vi anpassar resurserna efter dina specifika behov. Våra konsulter arbetar för att leverera lösningar som är utformade att möta era krav med ett flexibelt arbetssätt och agila metoder.

Kostnadseffektiva leveranser

Vi erbjuder erbjuder högkvalitativa IT-konsulter - enskilda och i team. Med oss får du alltid värde för din investering med en transparent prissättning.

Pålitlighet och tillgänglighet

Vi är en pålitlig leverantör som finns här för dig när du behöver oss. Vi erbjuder er ett smidigt samarbete för att på bästa sätt uppnå utsatt kravställning och målsättning.

IT-konsulter som förstår ditt behov

Vi skräddarsyr resurser efter era behov och erbjuder hjälp med allt från specifika uppdrag till att hantera hela upphandlingsprocessen.

Oavsett om du är i behov av en enskild resurs eller ett team av resurser, så hjälper vi dig att säkerställa en leveransmodell som uppfyller ert behov. 

 • Matcha rätt kompetens anpassade för era specifika uppdrag
 • Hitta rätt leveransmodell för ert avrop och nycklarna till att få den bästa leveransen.
 • Realisera er IT-strategi från vision till verklighet
 • Maximera ert avrop med ett stort nätverk av IT-konsulter
Bilde av kunstinstallasjon som henger i taket med farger

Utforska relaterade tjänster

Software engineering

Våra erfarna programvaruingenjörer samarbetar med kunder och skapar skräddarsydda lösningar som inte bara uppfyller dina unika behov utan också höjer värdet för ditt företag. Med fokus på modernisering och säkerhet ser vi till att dina lösningar förblir toppmoderna och stöder utvecklande krav.

Utöver våra kärnprodukter erbjuder vi omfattande konsulttjänster för att guida företag att fatta informerade teknikbeslut.

Software-Engineering-16-9-A
twoday

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?