Skip to content

Applikationstjänster

På twoday specialiserar vi oss på effektiva applikationstjänster för att säkerställa att dina IT-lösningar hålls uppdaterade och är i linje med teknologins framsteg. Med fokus på snabba och kontinuerliga förändringar utan att kompromissa med stabiliteten utvecklar och hanterar våra experter framgångsrikt kärnsystem för stora företag både inom den offentliga och privata sektorn.

Våra applikationstjänster täcker allt från applikationsutveckling, modernisering, underhåll och support. Oavsett om det är en betydande eller mindre utvecklings- eller underhållsuppgift, gå vi in med teknisk expertis samt tydligt definierade processer, metoder och verktyg.

App-Services-1-1-A

Håll dig uppdaterad med teknologins framsteg

Applikationsunderhåll är avgörande för att undvika gamla system som utgör hot mot verksamheten och IT-säkerheten. Vi hjälper till att säkerställa att dina applikationer körs säkert och felfritt, vilket låter dig fokusera på din kärnverksamhet genom att få kontinuerlig utveckling och konsultation för dina applikationer.

Skräddarsytt samarbete och anpassningsförmåga är några av våra kärnkompetenser. Vi är redo att assistera och komplettera dig med en smidig uppställning, inklusive DevOps, för att säkerställa sammanhållning mellan utveckling och drift. Med omfattande erfarenhet av samskapande kan vi sätta upp ett team med dina anställda tillsammans med vår expertis.

App-Services-1-1-B

Utforska relaterade tjänster

Software engineering

Våra erfarna programvaruingenjörer samarbetar med kunder och skapar skräddarsydda lösningar som inte bara uppfyller dina unika behov utan också höjer värdet för ditt företag. Med fokus på modernisering och säkerhet ser vi till att dina lösningar förblir toppmoderna och stöder utvecklande krav.

Utöver våra kärnprodukter erbjuder vi omfattande konsulttjänster för att guida företag att fatta informerade teknikbeslut.

Software-Engineering-16-9-A
twoday

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?