Skip to content

Smarta intranät

Smarta intranät konkurrerar inte med andra system och tjänster, utan samverkan är A och O. Den hybrida arbetsplatsen är här för att stanna och för att skapa den bästa möjliga användarupplevelsen behövs en lösning som skapar en överblick och åtkomst till system och information, oavsett var du befinner dig.

En modern intranätlösning är en dynamisk och samarbetsinriktad digital plattform, utformad för att förbättra intern kommunikation och informationsdelning inom organisationen. Till skillnad från ett traditionellt statiskt intranät inkluderas även innovativa funktioner, användarvänliga gränssnitt och responsiva designelement för en optimal användarupplevelse.

 

Intranets-1-1-A

Ta den digitala arbetsplatsen till nästa nivå

Ett smart intranät verkar som ett centraliserad nav där anställda kan få tillgång till viktig information, samarbeta i projekt och kommunicera med sina kollegor. Något som främjar transparens, ökar engagemanget bland anställda och effektiviserar arbetsprocesser.

twoday har lång erfarenhet av att skapa skräddarsydda och moderna intranätlösningar och arbetar i nära samarbete med er, för att skapa en lösning som uppfyller era unika behov och målsättningar.

Vi stöttar er genom hela processen, från utveckling till implementation och säkerställer en sömlös och effektiv intranätlösning.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan göra ert intranät smartare.

Intranets-1-1-B

Låt intranätet bli utgångspunkten i ert digitala arbete

Med ett smart och modernt intranät knyts system och tjänster ihop och ni får de bästa förutsättningarna för samarbete, kommunikation och effektivitet.

Personalisering

Informationsmängden ökar för våra medarbetare. Att lyfta fram viktig information och filtrera bort ointressant information ökar både nyttan och effektiviteten.

Åtkomst oavsett device och geografisk plats

Möjligheten att arbeta från olika platser ökar behovet av enkel åtkomst.

To-do och notiser från andra system

Att samla notiser och att-göra meddelanden från många system i ett gränssnitt, skapar enkelhet och effektiviserar.

Global sök

När flera system och tjänster levererar innehåll ökar behovet av en gemensam sökfunktion.

Användarupplevelse

Skapa ett gemensamt grafiskt gränssnitt och förbättra användarupplevelsen.

Våra lösningar för smarta intranät

Workshop: Framtidens smarta intranät

En kundanpassad workshop där vi arbetar tillsammans med dig och ditt team för att inspirera och ge insikt om hur ni kan skapa ett modernt intranät baserat på era förutsättningar, behov och önskemål - oavsett om ni använder Optimizely, Microsoft 365 eller en kombination av dessa.

Få större insikt om vad framtidens smarta intranät är, hur det samverkar med andra system och ta del av trender som påverkar intranätutvecklingen.

workshop2

Utforska fler tjänster inom digital upplevelse

Digital experience

Oavsett om ni behöver hjälp med att stärka ert varumärke, utveckla användarvänliga webbplatser, sätta upp sömlösa e-handelslösningar eller skapa moderna arbetsplatser, så hjälper vi er att förvandla era visioner till högkvalitativa digitala upplevelser.

Digital-Experiences-16-9-A
twoday

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?