Skip to content

Nyttja kraften hos IoT

Med hjälp av IoT kan din verksamhet dra nytta av enheter som sömlöst integreras i dina arbetsprocesser, och samlar in och bearbetar data.

På twoday har vi expertkunskap inom IoT, AI och maskininlärning och vi hjälper gärna till med rådgivning kring hur ni bäst omvandlar IoT-genererade data till information, hur ni fattar beslut baserade på den informationen och framför allt hur ni kombinerar den med andra datakällor.

Vi har framgångsrikt implementerat många storskaliga IoT-projekt inom en mängd olika branscher. Med våra arbetsmetoder kan ni bearbeta data på ett effektivt sätt, genom att koppla samman produktion och enheter med er verksamhet.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till att effektivisera er verksamhet med skräddarsydda IoT-lösningar.

IOT-1-1-B

Utforska fler tjänster inom Data & AI

Data & AI

Med rätt verktyg och arbetssätt blir det enkelt att upptäcka värdefulla insikter, vilket ger en bättre förståelse för kundbeteende, aktuella marknadstrender och hur din verksamhet presterar.

Vi erbjuder lösningar inom data management, integrationer, målstyrning och business intelligence, noggrant utformade för att förbättra prestandan hos olika avdelningar i verksamheten och som säkerställer optimering av data och en effektivare affärsverksamhet. 

Data-AI-16-9-A-1
twoday

Kontakta oss

Se alla tjänster