Skip to content

Hive Jumping – en unik förmån för twodays anställda

På twoday är vi måna om att främja samarbete mellan team, länder och till och med kontor. Vi lägger stort fokus på att bygga en kultur och arbetsmiljö där våra medarbetare trivs, där de vågar vara sig själva och där de har kul tillsammans med sina kollegor. Med över 30 kontor spridda över 5 olika länder, uppmuntrar vi därför alla våra medarbetare att utforska, besöka och jobba från fler kontor med initiativet Hive Jumping.
Jul 5, 2024 9:35:53 AM Josefin Holmberg

Hive Jumping gör det enklare för våra medarbetare att lära känna och samarbeta med ett stort kontaktnät av 2700 kollegor inom twoday, vilket ger möjligheten att utforska nya destinationer samtidigt som de kan arbeta bekvämt från valfritt kontor.

Våra moderna kontor runt om i norra Europa har alla en spännande blandning av unika egenskaper. I den här artikeln berättar vi lite mer om några av dem. 

“Jag älskar flexibilitet och att resa. På twoday kan jag verkligen nyttja den förmånen!”

Sara Algoz, projektledare på twoday

twoday-danmark

Danmark

  • 800 medarbetare 
  • Kontor i Köpenhamn, Aarhus, Kolding, Herning och Aalborg 

Köpenhamn  

Förutom att vara Danmarks huvudstad är Köpenhamn även klassad som en av de lyckligaste städerna i världen. Staden som har fler cyklar en invånare är kanske mest känd för sina smörrebröd, men det är också där twoday har sitt huvudkontor. 

Finland

  • 650 medarbetare 
  • Kontor i Helsingfors, Hyvinge, Tammerfors, Villmanstrand, Jyväskylä och Åbo 

Helsingfors 

Helsingfors är en pulserande huvudstad full av liv, som erbjuder en unik blandning av modern arkitektur och spännande historia. twodays kontor i Helsingfors möts du av färgglada kontorsytor, glada kollegor och mängder av sociala aktiviteter att varva jobbet med. 

twoday-finland-1
twoday-litauen-1

Litauen

  • 150 medarbetare 
  • Kontor i Vilnius och Kaunas 

Vilnius

Om du ännu inte besökt Vilnius, så har du massor kvar att utforska. Staden är fylld av grönskande skog och färgglada luftballonger, med en modern kultur och en gedigen historia. Kan du inte heller föreställa dig ett kontor utan bastu och BBQ? kontoret i Vilnius finns allt du kan tänka dig för en cool arbetsplats, där balansen mellan hårt arbete och en rolig kultur är optimal. 

Norge

  • 500 medarbetare 
  • Kontor i Oslo, Lysaker, Ålesund, Ørsta, Trondheim, Fredrikstad och Sandefjord 

Oslo

Oslo, den vackra huvudstaden omgiven av fjord och nationalpark är väl värt ett besök.twoday kontoret i Oslo möts du av öppna ytor och een välkomnande atmosfär som präglas av samarbete och kreativitet. Staden erbjuder en perfekt balans mellan pulserande stadsliv och grönskande natur, och här finns det alltid något att upptäcka. 

800x800-6516
sthlm-1-1

Sverige

  • 800 medarbetare 
  • Kontor i Stockholm, Uppsala, Gävle, Skellefteå, Göteborg och Umeå 

Stockholm

Stockholm är förutom Sveriges huvudstad även Skandinaviens största tätort, bestående av 14 öar samt med Europas bäst bevarade medeltida stadskärna. På det moderna kontoret i Vasastan kan du jobba från ljusa och öppna kontorsytor, ta en fika i någon av de mysiga sofforna, eller ta match Mariokart i det populära spelrummet.

Göteborg

Göteborg, den pulserande staden där humorn flödar lika rikligt som havsbrisen! twoday har två kontor i Göteborg, ett på Kungsportsavenyn 1 och ett kontor som ligger i Kineum-huset, på 13:e våningen med en fantastisk utsikt över Göteborg. I samma byggnad finner du även det populära hotellet Jay'z.

Umeå

Studentstaden Umeå bjuder på en rik blandning av kultur, innovation och natur. Trots stadens livliga puls är det aldrig långt till grönområden och friluftsliv. Här kan du njuta av en promenad längs älven eller utforska de omgivande skogarna och sjöarna. På kontoret i Umeå möts du av en varm och välkomnande atmosfär som präglas av samarbete och glädje.

Skellefteå

Skellefteå, en vacker stad i norra Sverige med en stark industriell tradition och en växande techsektor. twodays kontor ligger placerat på den norra sidan av älven, intill mysiga gågator med gott om lunchrestauranger i närheten. På kontoret i Skellefteå har vi en familjär känsla och på soliga dagar njuter vi gärna av en glass tillsammans på innergården.

gbg-3
umeå-1
Skellefteå-kontoret

Drömmer du om en arbetsplats där balansen mellan jobb och privatliv är prioriterad? 

Hos oss har du flexibiliteten att arbeta hemifrån flera dagar i veckan. Däremot måste vi erkänna att känslan på våra kontor är något utöver det vanliga. 

Vi eftersträvar en arbetsmiljö där du vågar vara dig själv, och där du har kul tillsammans med dina kollegor. Därför uppmuntrar vi alla initiativ till sociala aktiviteter tillsammans. Från gemensamma frukostar och regelbundna after works till spontana pingisturneringar och cirkelträning på lunchen. 

Oavsett om du är en person som helst trivs ostörd bakom skrivbordet eller minglandes vid kaffemaskinen, så finns det en plats för dig!

fullstack-soup

Relaterade artiklar