Skip to content

Vad är Process Mining?

Process Mining handlar om att förstå processer och att kunna se hur de faktiskt fungerar. Vi lever i en värld där affärsprocesser stöds digitalt och processer sätter sitt märke i IT-system. Process Mining fångar all denna information och visualiserar alla dina processer. Vad händer dagligen i processerna? Var är det skillnad eller ineffektivitet? Uppstår efterlevnadshändelser? Vad är potentialen för förbättring?

Företagen litar alltmer på processer som nyckeln till framgång. Genom att fokusera på automatisering, optimering och kontinuerlig förbättring av affärsprocesser kan företaget leverera kvalitet till kunder / användare, leverantörer och anställda.

Fördelar

  • Webbaserat
  • Extremt användarvänligt
  • Visuellt
  • Interaktivt
  • Ladda upp all typ av data
Portrett av en mann som sitter foran en PC og ser konsentrert ut

Vill du se dina egna processer?

Det är alltid intressant att se lösningen med sina egna data. Avsätt några timmar så laddar vi upp din data i Process Mining och visar dina processer. Kanske får du se några överraskningar? När processerna visualiseras baserat på faktisk data kan man enkelt se om det finns avvikelser från hur processen är avsedd. 

Man kan också se vilka processer som går snabbt och som planerat, och om det finns några processer som tar oproportionerligt lång tid. Kanske är vissa processer i praktiken manuella där de borde ha automatiserats?

Första mötet och den anpassade demon är kostnadsfri och utan förpliktelser.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att boka tid. 

Visualisering från MEHRWERK ProcessMining

Lär dig mer om att visualisera processer

Det är lättare för våra hjärnor att förstå diagram som visualiserar stora mängder komplex data än att titta på en spaghetti av processritningar. Datavisualisering är ett snabbt och enkelt sätt att se och förmedla mönster eller avvikelser på ett universellt sätt. Det bästa av allt - du får datadriven insikt i dina processer!

Kontakta oss

Har du några frågor gällande twoday eller våra tjänster, är du välkommen att ta kontakt med oss! Fyll in din information i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.

Jens Noring

Head of Sales
jens.noring@twoday.com
070-2566150