Upptäck Qlik

Qlik är ett kraftfullt och säkert verktyg för Business Intelligence.  Med Qlik  samlar och strukturerar du din data från olika källor och visualiserar det på ett enkelt sätt. Det ger hela verksamheten underlag att fatta bättre och mer välgrundade beslut. twoday är en Qlik Elite Solutions Provider och vi hjälper dig komma igång med en skräddarsydd implementering av Qlik baserad på era behov.

Mann og dame sitter og diskuterer foran en PC

 

Qlik

Qlik hjälper dig att gå från passiva till aktiva analyser. Med det menar vi att du har en djupare interaktivitet med din data, och i ett brett sammanhang. Detta sker blixtsnabbt. Det är den patenterade associativa teknologin som gör detta möjligt. Du ser inte bara vad du frågar om, utan får även automatiskt en överblick över vad som inte stämmer med din sökning.

 

Boka fördjupningskurser i Qlik

Vi är Sveriges enda auktoriserade utbildningspartner till Qlik.


Du kan antingen välja att gå kursen Skapa visualiseringar med Qlik Sense eller Datamodellering för Qlik eller båda kurserna. 

Vill du hellre ha en skräddarsydd utbildningsverkstad snarare än en kurs? Skriv det i kommentarsfältet vid bokning av kurs så anpassar vi det efter dina önskemål.

Vill du veta mer om våra kurser i Qlik?

DSC_9663

Kontakta oss

Har du några frågor gällande twoday eller våra tjänster, är du välkommen att ta kontakt med oss! Fyll in din information i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.