Skip to content

Varför SnapLogic?

SnapLogic är ledande inom självbetjäningsapplikationer och dataintegration och SnapLogic Intelligent Integration Platform är branschens snabbaste “integration platform as a service” (iPaaS). Med SnapLogic kan du snabbt och enkelt integrera applikationer och data från hela verksamheten och därigenom förbättra affärsprocesser och skapa bättre resultat.

SnapLogic är en "integration platform as a service" (iPaaS) med förmågan att hantera komplexa case och hög utvecklingsproduktivitet. Lösningen accelererar data- och processflöden genom applikationer, databaser, datalager, stora dataströmmar och IoT-distributioner – antingen lokalt eller i molnet.

Mann og dame sitter foran hver sin PC og smiler


Lär dig mer om SnapLogic

Med SnapLogic kan du enkelt ansluta moderna moln- och big data-applikationer helt sömlöst; allt i en enhetlig och självbetjänings-integrationsplattform.

Se demon som snabbt tar dig igenom fördelarna med SnapLogic Intelligent Integration Platform (iPaaS).

En enhetlig plattform

En enhetlig plattform

SnapLogic möjliggör aggregering och sammanslagning av flera slutpunkter – inklusive Saas, ERP-applikationer, API:er, datalager, big data och IoT – allt i en enda plattform. Användaren kan snabbt extrahera värdefulla insikter utan att behöva lära sig och interagera flera olika system.

Self Service-integration

Self Service-integration

SnapLogic balanserar enkel och ren design med en kraftfull plattform anpassad för alla typer av användare. Den intuitiva, molnbaserade och självbetjäningsmjukvaran tillåter enkel “snap-and-assemble”, drag-and-drop-konstruktion via ett peka-och-klicka-gränssnitt; robust nog för utvecklare, men samtidigt lätt att bemästra för vanliga användare.

Modern arkitektur för molnlösning

Modern arkitektur för molnlösning

Till skillnad från traditionella ETL- och ESB-teknologier är SnapLogic-plattformen speciellt byggd för molnet, så det finns inga äldre komponenter som hindrar integrationstjänsten från att köras i molnhastighet. Data bearbetas via Snaplex, ett självuppgraderande, elastiskt exekveringsnätverk.

Ikon Snaplogic intelligent plattform

Minska kostnaderna med en intelligent plattform

SnapLogic minskar avsevärt IT-kostnaderna kring support och underhåll i en enda plattform. Mer än 500 förbyggda intelligenta länkar, kallade Snaps, kopplar ihop allt från AWS Redshift till Zuora. Det möjliggör en flödesarkitektur som stödjer realtids- och händelsebaserade krav för affärsintegration. Du kan också använda samma användarvänliga gränssnitt för big data, API-administration, B2B-integration och datavetenskapsprojekt.

Ikon Snaplogic användarvänlighet

Användarvänlig för både utvecklare och beslutsfattare

SnapLogic stärker användarintegrationen inom alla branscher och IT-utvecklare genom att leverera ett enkelt webbläsarbaserat användargränssnitt med prediktiva assistenter, som drivs av maskininlärning. Gränssnittet är både tillräckligt avancerat för att bygga komplexa integrationer av erfarna utvecklare, men också tillräckligt enkelt för alla företagsledare utan teknisk erfarenhet att bygga maskindrivna integrationer som möter deras behov.

Med SnapLogic kan alla användare, oavsett teknisk kunskapsnivå, enkelt sätta upp och hantera sina integrationer med förbyggda och återanvändbara arbetsmallar. SnapLogics mantra är "Klick, inte kod”

Ikon Snaplogic AI

Molnlösning och AI ger ökad hastighet och kvalitet

SnapLogic Intelligent Integration Platform är speciellt byggd för molnet. Plattformen ger en drifttid på 99,99 procent och körs på ett självuppgraderande, elastiskt designnätverk som kan skalas upp eller ut. Plattformen kan hanteras i en mängd olika miljöer, inklusive offentliga/privata moln eller lokala datacenter.

SnapLogic  Integration Assistant, som drivs av Iris AI, ger expertvägledning för att snabbt bygga högkvalitativa datapipelines som driver datadrivet beslutsfattande i snabb takt. Genom att påskynda pipelineutvecklingen ger Integration Assistant en precis exakt förutsägbarhet, samtidigt som inlärningskurvan för vanliga användare planas ut.

Kontakta oss

Har du några frågor gällande twoday eller våra tjänster, är du välkommen att ta kontakt med oss! Fyll in din information i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.