Skip to content

Bygg datalager och dashboards - snabbt och enkelt

Power BI + TimeXtender= <3

I det här webinaret får du lära dig hur du bygger datalager med TimeXtender och dashboards i Power Bi, och hur verktygen samarbetar med varandra. 

 

Datum: torsdag 25 april

Tid: 9.00 -9.30

 

För att få rätt data i rapporterings- eller datavisualiseringsverktyg är det nödvändigt att ha koll på sin data. Genom att bygga ett datalager underlättar man för företagets rapporterings- och datavisualiseringsverktyg.

I detta webinar går vi igenom vilka utmaningar företag och organisationer ofta sitter med när det gäller datalager och datavisualisering. Vi visar konkreta tips på hur du kan jobba i TimeXtender och Power BI och hur dessa verktyg samarbetar med varandra. 

I dag sitter många företag och organisationer på stora mängder data och har sin data utspridd i många olika källsystem vilket skapar datasilos. Ett "data warehouse automation tool" underlättar data för rapportering och analys genom att bygga en bra dataplattform. 

Med TimeXtender får du en sömlös infrastruktur och enkelhet med low-code eller ingen kod och med Power BI kan du ansluta hundratals datakällor, förenkla förberedelser av data och skapa rapporter och dashboards, tillgänglig för alla i organisationen,. 

Avsätt en 30 minuter och lär dig mer om hur dessa två lösningar kan skapa affärsnytta för ditt företag.

Anmäl dig här