Skip to content

Bygg ett datalager - snabbt, flexibelt och sömlöst!

Ett kostnadsfritt webinar om hur du kan automatisera datalager med TimeXtender.

 

Datum: torsdag 14 mars

Tid: 9.00 - 10.00

Om du har data utspridd i många olika källsystem, upplever en komplexitet i hur ni hanterar data eller om ni använder olika rapporterings- eller visualiseringsverktyg, då är det en god idé att bygga ett datalager. Datalagret blir en plats där du kan hitta all din data.


Ett "data warehouse automation tool" underlättar data för rapportering och analys genom att bygga en bra dataplattform - ett data warehouse. Datalagret tar hand om historik, även historik som potentiellt går förlorad från källsystemet om verksamheten förändras, t.ex. organisations- eller produktstruktur. Självklart säkerställer vi inkrementell laddning, så att vi bara hämtar de poster som är nya eller som har ändrats läses in från databasen

När vi använder ordet "automatiserad" beror det på att verktyget låter dig beskriva vad som behöver göras, vad som behöver gå in i datalagret, hur datan ska organiseras, hur inkrementell laddning och historik ska göras - och sedan genererar verktyget självt kod och gör jobbet. I TimeXtender är det väldigt synligt vad som händer med vilket objekt, så det är lätt för nästa utvecklare att förstå vad som händer i lösningen.

Avsätt 1 timme och lär dig hur du bygger ett datalager i rekordfart.

Anmäl dig här