Skip to content

Vi gör det tillsammans

Hör när Ina Callermo, verksamhetskonsult, beskriver hur det är att arbeta på twoday och hur det var att gå graduateprogrammet.

Full fart framåt

Ina började sin resa hos twoday i Göteborg 2022 då hon gick graduateprogrammet efter sina studier vid Handelshögskolan. Det var just under studietiden som hon stötte på twoday för första gången och tog chansen att boka in ett kontaktsamtal för att lära sig mer.

”Det kändes som en samling väldigt genuina människor som verkligen brydde sig om varandra. Den känslan har bara blivit starkare sen jag började.”

Sedan dess har tiden gått fort. Ina rör sig nu bekvämt i korridorerna och är inblandad i flera projekt. Tiden i graduateprogrammet lade en god grund för hennes snabba utveckling där hon fick möjligheten att inte bara utbilda sig utan även bygga ett brett kontaktnät.

”Jag kände redan från början att jag var en naturlig del av företaget. Det som adderats med graduateprogrammet har varit att jag kunnat få en tydlig introduktion och utbildning som hjälpt mig komma igång snabbare med arbetet men också kommit i kontakt med alla andra nya som börjat på twoday.”

Att arbeta nära med andra kollegor för att hitta den bästa lösningen för kunden är något som håller Ina motiverad.

”I min roll som verksamhetskonsult har jag väldigt mycket variation i arbetet. Jag tycker också om att få arbeta mycket tillsammans med kunderna, att tillsammans hitta en väg som passar dem bra.”

Vill du veta mer?
Ta kontakt med oss!

Ender0

Ender Kökat

Talent acquisition specialist
ender.kokat@twoday.com
073-960 04 83

camila-1

Camila Moca

Talent acquisition specialist
camila.moca@twoday.com
070-271 32 46