Skip to content

En viktig kugge i det stora

Hör när Tintin Almqvist, Verksamhetskonsult, beskriver sin tid i graduateprogrammet och hur utvecklingen sett ut sedan dess.

Att utvecklas tillsammans

Tintin började på twoday via graduateprogrammet 2022 och arbetar idag som verksamhetskonsult i Göteborg. I rollen som verksamhetskonsult består vardagen av växlande arbetsuppgifter. Olika kundprojekten med varierande kunder, både i storlek och bransch, innebär en ständig utveckling för dig som verksamhetskonsult på twoday.

“Det roliga är att ingen dag är den andra lik. Det är väldigt varierande uppgifter, olika projekt och man lär sig väldigt mycket hela tiden.”

Att börja sin anställning via graudateprogrammet har enligt Tintin varit väldigt fördelaktigt. I sällskap med de andra graduates erhöll de utbildning i stor utsträckning redan från början och kunde tillsammans stötta varandra. Alla kollegor har även varit till stor hjälp och funnits där som stöd under hela resan. Möjligheten att ställa frågor och få hjälp av kollegor har fortsatt vara en viktig del och som bidrar till en god gemenskap och bra företagskultur på twoday.

“Sök till graduateprogrammet om du är en analytisk och kreativ person som ständigt vill utvecklas och samtidigt ha roligt på jobbet.”

Vill du veta mer? Kontakta oss!