Skip to content

Ragn-Sells

Integrerad hemsida och e-handel med AI för personaliserat content

Om kunden

Ragn-Sells finns över hela Sverige och samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll. Företaget finns även i Norge, Estland, och Danmark. Med twodays hjälp ville Ragn-Sells bygga en modern, molnbaserad publik webbplats som gav en förstklassig kundupplevelse.

Kvinna tittar på skärm

Kravställning & behovsanalys

Ragn-Sells inledde processen med att genomföra en intern förstudie där man genomlyste såväl intranätet, kundportalen och den publika webbplatsen som de olika verktyg som stod till buds.

Förstudien resulterade i beslutet att den publika webbplatsen skulle byggas i Optimizely och att lösningen skulle följa så mycket standard som möjligt för att förvaltning och kontinuerliga uppgraderingar ska kunna göras löpande utan större konsultinsatser.

Sömlösa integrationer

Webben integrerar mot flera olika system och lösningar. Bland annat integrerar den mot Ragn-Sells e-handelslösning och kundportal.

Strukturerat och definierat arbetssätt

Projektet inleddes av IT-avdelningen med en första fas som syftade till att hitta en teknisk grundplattform där all gemensam funktionalitet skulle kunna utvecklas. Utvecklingsarbetet bedrevs agilt med ett team från twoday bestående av projektledare, arkitekt och utvecklare.

I fas två av projektet tog verksamheten över och lösningen kompletterades med ländernas och dotterbolagens unika behov.

När grunden var lagd övergick projektet till design- och detaljfas.

Lösningen uppdateras kontinuerligt för att hela tiden använda senaste versionen av Optimizely. Ragn-Sells webbplats är en av de första som använder Optimizelys paketering Individualized Content, personaliserat innehåll med hjälp av AI.

Hemsida och e-handel

integrerade med kundportal

AI

för personaliserat content

Strukturerat

arbetssätt i flera faser

twoday är både kompetenta och flexibla. De har anpassat sig och stöttat oss på det sätt vi behövt”

Jonatan Andersson, webbansvarig, Ragn-Sells

Kontakta oss

Har du några frågor gällande twoday eller våra tjänster, är du välkommen att ta kontakt med oss! Fyll in din information i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.