Skip to content

Ny AI-tjänst från twoday revolutionerar arbetsplatsen

May 15, 2023 7:53:45 AM twoday Press Releases

Ny AI-tjänst från twoday revolutionerar arbetsplatsen

Det nordiska IT-aktören twoday lanserar en ny AI-tjänst som revolutionerar hur företag arbetar. twoday AI Agent  gör det möjligt för företag att samla in och hantera data som är fragmenterad över flera olika system, samt att automatisera och effektivisera sin affärsverksamhet.

En färdigutvecklad tjänst, redo för användning

Applikationen kan användas för effektiv datahantering inom exempelvis kundservice, HR eller ekonomi, för att stödja informationssökning, verka som en databas för företag eller användas för redigering av data och översättning av texter. Applikationen kan enkelt kommunicera genom olika kanaler och lämpar sig för såväl internt bruk i dialogen med exempelvis anställda, såväl som externt bruk i dialogen med kunder och medborgare.

- twoday AI Agent är en färdigutvecklad tjänst som gör det möjligt för oss att erbjuda verksamheter både inom den privata- och den offentliga sektorn, en kostnadseffektiv snabbstart inom AI, berättar Gustaf Snöbohm, Growth Manager på twoday Sverige.

Företag kan ladda upp sina egna datakällor, utan att behöva oroa sig för informationsspridning utanför deras egen organisation. Det betyder att företag får en pålitlig AI-agent som säkerställer att all information är korrekt, samtidigt som den upprätthåller den högsta nivån av datasäkerhet. Tjänsten hjälper till att automatisera äldre och tunga processer, vilket sparar tid, pengar och mycket manuellt arbete.

Unik på AI-marknaden inom Europa

Lanseringen av twoday AI Agent är revolutionerande för AI inom Europa och är unik i sitt slag på marknaden. 

Applikationen är byggd på OpenAI:s GPT-språkmodell, men till skillnad från ChatGPT säkerställer twoday AI Agent att all information är korrekt och pålitlig, samtidigt som den upprätthåller den högsta nivån av datasäkerhet. Detta gör den lämpad för professionellt bruk.

- Vi har utvecklat AI-tjänster i flera år, men när vi integrerade GTP:s språkmodell revolutionerade det vår lösning. Utvecklingen går fort, men ännu finns det ingen AI-tjänst på marknaden utvecklad specifikt för organisationer, som är lika omfattande som vår, säger Snöbohm.

För mer information kontakta: 

Gustaf Snöbohm, Growth Manager, twoday Sverige, gustaf.snobohm@twoday.com, +46 70-689 12 19.

twoday

Twoday har 2 200 experter som arbetar i Norden och Litauen och hjälper organisationer att lyckas med digital transformation genom programutveckling, beslutsstöd, AI och automatisering, digitala tjänster och skräddarsydda IT-lösningar. twoday är en komplett teknikpartner för 8 000 kunder inom både offentlig och privat sektor. År 2022 hade twoday Group en omsättning på 326 miljoner euro. I Sverige bedriver twoday verksamhet i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Gävle, Skellefteå och Umeå med över 300 experter.

twoday.se

twoday.se/aiagent

image received via emailRelaterade artiklar