Skip to content

twoday lanserar paketering för rapportering och analys inom hållbarhet

För att tillgodose de växande kraven på rapportering, introduceras nu en paketering inom hållbarhet.
Apr 17, 2024 2:59:22 PM Magnus Löfgren

Paketering för rapportering och analys inom hållbarhet

INSIKT tar ett betydande steg mot att stödja företags insatser för hållbarhet genom att lansera en förpackad lösning för hållbarhetsrapportering och analys. Detta nya paket är utformat för att underlätta för företag att rapportera och analysera sina hållbarhetsinsatser och inkluderar funktioner som taxonomisk rapportering, hållbarhetsplanering och beräkning av klimatpåverkan.

Med det ökande trycket från konsumenter, investerare och reglerande organ är behovet av transparent och detaljerad hållbarhetsrapportering avgörande för företags framgång och trovärdighet. INSIKTs nya hållbarhetspaket möter detta behov genom att erbjuda företag en heltäckande och användarvänlig plattform för att samla in, analysera och rapportera sina hållbarhetsdata.

Tre viktiga delar

Klimatpåverkan

En av de framstående funktionerna i paketet är dess förmåga att hantera klimatpåverkan, vilket ger företag verktyg för att mäta och analysera sina utsläpp av koldioxid och andra klimatrelaterade effekter. Genom att erbjuda insikter i företagets klimatavtryck och identifiera möjligheter till minskad påverkan, möjliggör INSIKTs klimatpåverkan företag att fatta mer välgrundade beslut för att minska sin miljöpåverkan.

Taxonomirapportering

Taxonomirapportering i paketet möjliggör för företag att klassificera och kategorisera sina hållbarhetsinsatser enligt etablerade standarder. Detta ger företagen möjlighet att tydligt kommunicera sin hållbarhetsprestanda och följa internationella normer och riktlinjer.

Hållbarhetsplan

Paketet inkluderar också en hållbarhetsplan som ger företag möjlighet att utveckla och genomföra strategier för att förbättra sin hållbarhetsprofil över tid. Genom att erbjuda skräddarsydda rekommendationer och mål hjälper INSIKTs hållbarhetsplan företag att identifiera och prioritera åtgärder som leder till en mer hållbar verksamhet.

"Vi är mycket glada över att kunna presentera vårt nya hållbarhetspaket för marknaden", säger Stefan Sehlstedt, VD för twoday INSIKT. "Genom detta erbjudande stärker vi vår vision att stödja företag i att driva en mer hållbar verksamhet samtidigt som de når sina affärsmål. Vi ser fram emot att stödja våra kunder på deras hållbarhetsresor och bidra till en mer hållbar framtid."

"Vi är mycket glada över att kunna presentera vårt nya hållbarhetspaket för marknaden. Genom detta erbjudande stärker vi vår vision att stödja företag i att driva en mer hållbar verksamhet samtidigt som de når sina affärsmål. Vi ser fram emot att stödja våra kunder på deras hållbarhetsresor och bidra till en mer hållbar framtid."

Stefan Sehlstedt
VD för twoday INSIKT.

Relaterade artiklar