Skip to content

Vy väljer techbolaget twoday som digitaliseringspartner

Aug 24, 2023 3:47:01 PM twoday Press Releases
Vy väljer techbolaget twoday som digitaliseringspartner

Vy väljer techbolaget twoday som digitaliseringspartner

– Våra teknologiexperter tycker att det är motiverande och roligt att arbeta med lösningar som har ett verkligt värde för människor och för samhället, säger Nicolai Svendsen, försäljningschef på twoday. 

Vy har valt twoday som långsiktig digitaliseringspartner inom applikationsutveckling och data och analys. Techbolaget ska bidra till att stärka den professionella miljön och Vys egen förmåga att driva innovation. 

– Vi är extra stolta över att bli valda som leverantör inom båda områdena inom ramavtalet för IT-konsulter. Det säger något om bredden av vår expertis. För oss är det väldigt meningsfullt att få vara med och utveckla framtidens kollektivtrafiksystem, säger försäljningschef på twoday i Norge, Nicolai Svendsen. 

Arbete som motoverar 
Som strategisk partner ska techbolaget bland annat bidra med innovation och kompetensuppbyggnad för interna utvecklare i Vygruppen, Nordens största landbaserade transportkoncern. 

– Våra teknologiexperter tycker att det är motiverande och roligt att arbeta med lösningar som har ett verkligt värde för människor och samhälle. De senaste åren har vi deltagit i en moderniseringsprocess på Vy inom området data och analys. Det är glädjande för oss att få förnyat förtroende och möjlighet att arbeta ännu bredare, säger Svendsen från twoday.  

Kvalitet var avgörande
Avtalet omfattar bland annat digitala kundtjänster, såsom Vy-appen och hemsidor, samt utveckling och hantering av data- och analyslösningar. Vy har lagt störst vikt på kvalitet i leveransen vid val av leverantörer och twoday fick mycket bra betyg på svaret. 

twoday förser nyckelresurser med stark professionell expertis inom efterfrågade ämnesområden och Vys teknologistack, lyder motiveringen från tilldelningen. 

 

Om twoday
twoday är en av Nordens största leverantörer av affärskritiska IT-lösningar, konsulttjänster och datadrivna teknologier, med 2 700 anställda i Norden och Litauen. Vi levererar anpassade konsulttjänster, datadrivna lösningar och ledande produkter till över 8 000 offentliga och privata verksamheter. 

 

Vill du veta mer?  

Kontakta oss! 
Jens Noring, Head of Sales i Sverige
jens.noring@twoday.com
070-2566150

 

image received via email



Relaterade artiklar