Skip to content

Software development

Vi skapar lösningar för framtiden, skräddarsydda för att möta dina företagsbehov. Vår specialisering ligger inom programvaruutveckling, där våra teknologer utnyttjar omfattande erfarenhet för att omvandla komplexa krav till enkla och användarvänliga lösningar.

CSD-1-1-A-1

Standardiserade system möter inte alltid behoven

Vi samarbetar med dig för att omsätta dina idéer i effektiva lösningar som exakt motsvarar dina affärsbehov. Vi hjälper dig att utveckla både interna affärsapplikationer och självbetjäningslösningar för kunder.

Att genomföra projekt kräver expertis inom olika områden och kan vara utmanande med begränsade interna resurser. På twoday tillhandahåller vi en dedikerad expertgrupp över discipliner för att effektivt förverkliga dina projekt. Genom att hyra en resurs eller ett team, vare sig det är en projektledare, en fullstack-utvecklare, en UX-designer eller en lösningsarkitekt, kan du välja den kompetens du behöver från våra erfarna konsulter och ha flexibiliteten att ändra teamet när dina behov utvecklas.

CSD-1-1-B

Utforska relaterade tjänster

Software engineering

Våra erfarna programvaruingenjörer samarbetar med kunder och skapar skräddarsydda lösningar som inte bara uppfyller dina unika behov utan också höjer värdet för ditt företag. Med fokus på modernisering och säkerhet ser vi till att dina lösningar förblir toppmoderna och stöder utvecklande krav.

Utöver våra kärnprodukter erbjuder vi omfattande konsulttjänster för att guida företag att fatta informerade teknikbeslut.

Software-Engineering-16-9-A
twoday

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?