Är ditt nästa karriärsteg twoday?

twoday

Förändring är något vi kodar

Söker du en ny utmaning och vill jobba i en organisation med en informell kultur och stor frihet att påverka ditt arbete? Hos oss får du arbeta tillsammans med skickliga kollegor på en arbetsplats som kännetecknas av driv, engagemang och högt tempo. Vi ger dig utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas, samt en balans i tillvaron med frihet under ansvar. Här kommer du med säkerhet att få uppleva många nya och spännande utmaningar!

Vill du vara med och utvecklas med oss? Se alla våra lediga tjänster nedanför.

Våra lediga tjänster

Position
Stad
Avdelning
Arbetstyp

Livet på twoday

twoday är en flexibel arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och stort utrymme att utvecklas. Vårt främsta mål är att du som medarbetare kan arbeta i miljö som är trivsam, innovativ, och framförallt - rolig!

Hos oss hittar du ett väl sammansvetsat gäng som hjälper varandra och våra kunder att nå framgång varje dag. Läs mer nedan hur det är att jobba i några av de olika rollerna hos oss och få en inblick i våra kollegors vardag. 

En grupp människor sitter i en trappa
Ender Kökat

Ender Kökat

Talent acquisition specialist
ender.kokat@twoday.com
073-960 04 83
camila-1

Camila Moca

Talent acquisition specialist
camila.moca@twoday.com
070-271 32 46

Karriärbrevet

Gillar du gratis mat, spelkvällar, föreläsningar, graduateprogram och jobbmöjligheter? Skriv in din mail nedan så ser vi till att hålla dig uppdaterad.