Från data till INSIKT

INSIKT ger användarna makten över data. Med ett flertalet olika moduler finns stöd för målsättning, planering, uppföljning och analys samt projekthantering i ett och samma BI-system.

Baserat på Microsoft teknologi, främst den världsledande och kraftfulla OLAP-servern  Analysis Services som är en del av SQL-server kan INSIKT enkelt integreras mot alla typer av affärs- och verksamhetssystem. Information som exempelvis Excel kan även inhämtas via filinläsning. 

Med all data i organisationen på ett och samma ställe kan fler medarbetare ta del av informationen både snabbt, enkelt och visuellt. Skapa rapporter från grunden och dela med kollegor inom organisationen. Anpassningsbar och flexibel rapportering gör att alla får tillgång till information som möjliggör bättre och säkrare beslut.

Marknadsledare använder INSIKT

Logotype-Max
Logotype-EM
Logotype-Norrmejerier
Logotype-Wästbygg-group

Låt INSIKT göra jobbet

twoday har tagit fram INSIKT vars gränssnitt är utvecklat tillsammans med våra kunder, vilket gör det lätt för användaren att navigera i systemet.

I INSIKT är data är mer än bara siffror - Här formar användaren data som den vill, vare sig det innebär att skapa tabell, diagram, grafer, kartor eller mätare. Att skapa en dashboard är bara ett knapptryck bort i INSIKT.

Stor eller liten organisation, komplex eller enkel ekonomimodell – INSIKT hanterar verksamhetens budgetar, prognoser, analyser, rapporter och uppföljning i en och samma lösning oavsett nivå.

Två personer skrattandes framför varsin dator

Fullpackat med funktioner du behöver

Planera för att lyckas

Genom produktens webbgränssnitt kan ett stort antal medarbetare involveras i budgetarbetet utan att göra processen svår och tidskrävande. Workflowmotor med attest, övervakning och kontroll. Integration mot verksamhetssystem gör det enkelt att analysera differenser mellan utfall och planerat.

Ett komplett projektverktyg

Ett stöd för hela projektarbetet genom anpassade processmallar för olika typer av projekt. Projektdeltagare kopplas enkelt genom olika roller och ansvar som fördelas för olika aktiviteter under hela projektprocessen. Projekt kan planeras och följas upp i alla olika delar och processer. Information från källsystem integreras och konsolideras automatiskt och användarna arbetar alltid med aktuell information.

Rätt information i rätt format

Med visualiseringar, nyckeltal, möjligheten till in- och utzoomning, att vrida och vända på informationen, borra ned till transaktionsnivå samt analysera data och skapa kraftfulla och lättillgänglig rapporter gör att flertalet medarbetare kan delta i det så viktiga analysarbetet.

Nå nya höjder i er målstyrning

Få hela verksamheten att sträva mot samma mål. Med hjälp av INSIKT kan ni engagera och involvera fler medarbetare i er gemensamma styrmodell. Fokus ligger på att det ska vara enkelt och fritt att arbeta med mål, aktiviteter och mått. Det ska vara enkelt att definiera, visualisera och kommunicera ut verksamhetens gemensamma mål till hela organisationen.

Skapa kraftfulla rapporter

Rapporter och analyser skapas enkelt från grunden och kan distribueras till hela organisationen. Användarna kan från rapporter följa data ned till lägsta nivå å transaktioner, kommentarer och inskannade fakturor. En lättillgänglig och flexibel rapportering gör att alla får tillgång till information som möjliggör bättre och säkrare beslut.

Flexibel hela vägen

Gör precis som du vill. Med INSIKT får du inte bara kraften av ett effektivt system, du får även möjligheten att själva bestämma hur det ska se ut och fungera. Bygg rapporter precis som du vill, ändra formatering på inmatning eller skräddarsy din lösning helt och hållet tillsammans med ditt implementationsteam.

"Man ska inte behöva hoppa mellan en massa program. Med INSIKT-sviten lyckas vi få ihop allt i ett. Där har vi haft en mycket bra löpande dialog med twodays implementationsteam."

 

Andreas Berntsson, Ekonomichef, Wästbygg

Flera användningsområden i en och samma produkt

Låt dina analyser vara grunden till din budget och årets mål styra projektens framfart. Med INSIKT får du en produkt som genomsyrar hela verksamheten och hjälper dig att fatta effektiva beslut.

Vårt team är skaparna av INSIKT

Vi är inte bara experter på INSIKT, vi bygger hela produkten själva. På så vis kan vi verkligen kalla oss för experter. Oavsett om du vill ha en standardiserad lösning eller något helt skräddarsytt kan vi skapa en lösning som löser ditt behov.

Mann og dame sitter og prater sammen

Låt data vara grunden till dina beslut

INSIKT-planering

Planera för framtiden

INSIKT-projekt

Styr alla dina projekt

INSIKT-analys

Analysera detaljer och överblick

INSIKT-målstyrning

Nå nya höjder i din målstyrning

INSIKT-flexibel

Flexibel nog att hantera alla utmaningar

INSIKT-visual

Rätt information vid varje tidpunkt

Vill du veta mer om INSIKT?

Kontakta oss

Börja din resa mot att bli mer datadriven redan idag - kontakta oss.