Skip to content

Förenkla arbetsdagen oavsett var du befinner dig

Är du i behov av ett smart intranät med bred funktionalitet, kraftfull sökfunktion och som är förberett för integrationer med dina övriga system? 

Med dagens höga krav på flexibilitet och mobilitet måste personalens tillgång till tjänsterna fungera oavsett varifrån och från vilken enhet man väljer att arbeta. Med ett smart intranät i SharePoint kan du enkelt och säkert:

  • Hitta information, dela dokument och kommunicera med åtkomst från alla enheter.
  • Kom åt alla dina Microsoft-applikationer med en enkel inloggning (SSO).
  • Maximera produktiviteten med ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt.
Person som håller i surfplatta och kaffekopp

Fördelar med smarta intranät i SharePoint

Ett smart intranät i SharePoint erbjuder flera unika fördelar som gör intranätet till en kraftfull plattform för samarbete, informationsdelning och effektivitet inom organisationen. Här är några av de främsta: 

Effektiv samarbetsplattform

SharePoint är en kraftfull samarbetsplattform där team kan arbeta tillsammans, dela dokument, schemalägga möten och kommunicera i realtid.

Flexibilitet

Intranätets utseende, layout och funktioner anpassas efter ditt företags specifika behov och önskemål, allt för att skapa en skräddarsydd intranätupplevelse.

Personlig användarupplevelse

Genom målgruppsanpassade startsidor kan SharePoint-intranätet enkelt anpassas för att visa relevant information och resurser baserat på användarens roller, avdelning eller intressen.

Integrationsmöjligheter

SharePoint kan integreras med andra Microsoft 365-applikationer och IT-system, vilket ger en sömlös arbetsmiljö och en enhetlig användarupplevelse.

Säkerhet och behörighetshantering

Med robusta säkerhetsfunktioner och avancerad behörighetshantering kan du enkelt styra åtkomst och behörighet och säkerställa att rätt information når rätt medarbetare.

Centraliserad informationshantering

SharePoint fungerar som en centraliserad plattform för informationshantering. Det gör det enkelt att organisera, lagra och söka efter dokument, filer och information.

Våra erbjudanden

Med befintlig Microsoft-licens

Få ut det mesta av din Microsoft-licens med ett smart intranät i SharePoint.

Med er Microsoft 365-licens har ni redan allt som behövs för att skapa ett modernt intranät med tillgång till smarta funktioner som förenklar arbetsdagen. Vi hjälper till med uppsättningen och utformar intranätet efter era specifika behov och önskemål.

Smart intranät i SharePoint med befintlig Microsoft-licens

Angivet pris är engångskostnad vid uppsättning av lösningen som baseras på er egna Microsoft 365-licens. Inga månadsavgifter eller övriga kostnader tillkommer. 

Pris: 100 000 SEK

Utan befintlig Microsoft-licens

Effektivisera din verksamhet med ett smart intranät i SharePoint.


För företag utan en befintlig Microsoft-licens erbjuder vi hjälp med val av licens anpassat efter behov och budget, samt analys och rådgivning för hur ni kan nyttja Microsoft 365 till sin fulla potential. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna för er!   

Smart intranät i SharePoint och behov av Microsoft-licens

Kontakta oss för pris kring licenskostnad samt uppsättning av lösningen. Vi erbjuder Microsoft 365 som tjänst och hjälper företag med allt från licens och implementation till utveckling och support.

 

Kundprojekt

Läs mer om hur vi hjälpt våra kunder med smarta intranät i Microsoft 365

Din helhetsleverantör inom Microsoft 

Med Microsoft som tjänst från twoday kan ni optimera användningen och möjligheterna av Microsoft 365.

Microsoft 365 är en plattform som ständigt uppdateras för att leva upp till det förändrade digitala landskapet och sättet vi arbetar. För att er organisation ska kunna ta del av den fulla potentialen av Microsoft 365, erbjuder vi Microsoft som en tjänst. 

  • Mätning och analys av er organisations användning av plattformen och dess konfiguration
  • Generering av rapporter med tydliga mätvärden inom säkerhet, produktivitet och efterlevnad
  • Analyser och expertinsikter från våra experter
  • Konkreta åtgärdsförslag för att utveckla er miljö
  • Struktur, expertis och strategisk rådgivning för att hålla er evergreen i plattformen
  • Tydliga mätvärden för att kontinuerligt följa status och framsteg i arbetet
modern-work

Vill du läsa mer om smarta intranät?

Håll dig uppdaterad på våran blogg och ta del av fler artiklar inom digital transformation, såsom: smarta intranät, digital tillgänglighet, webbutveckling, integrationer, AI och mycket mer!

Kontakta oss

Har du några frågor gällande twoday eller våra tjänster, är du välkommen att ta kontakt med oss! Fyll in din information i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.