Leveranssäker

Effektiva projekt med flexibel samverkan finns i vårt DNA.
 

Löser komplexa IT-behov

Teknisk kompetens med större bredd och djup löser era utmaningar.
 

Partnerskap

Din proaktiva partner hela vägen. Utveckling, förvaltning, helhetsleverans och anpassade lösningar.
 

Våra Optimizelylösningar

twoday som Optimizelyleverantör

streamlinehq-multiple-neutral-2-users-100

Ett stort och stabilt team

Som en del av den stora, framgångsrika twoday-koncernen är vår finansiella grund stabil. I nuläget jobbar ca 50 konsulter på heltid med våra Optimizelyåtaganden och integrationer. Många av våra utvecklare och projektledare har jobbat mer än tio år med Optimizelyleveranser, så de vet vad de gör. Samtidigt fyller vi hela tiden på med drivna och kunniga kollegor.

streamlinehq-award-trophy-social-medias-rewards-rating-100

Kunderna ger oss högsta betyg

Vi är guldpartner till Optimizely och har levererat ca 500 webbprojekt. Det betyder att vi kan visa dig många referenser inom webb/portaler/intranät där kunderna är mycket nöjda. De brukar bland annat säga att vi är duktiga på att bedriva projekt, lyhörda, flexibla, snabba och goda lyssnare.

streamlinehq-programming-user-head-programing-apps-websites-100

Fokus på tekniken

Webb är ett brett område och ingen är bäst på allt. Vår styrka är teknik och projektgenomföranden ‒ här ligger vårt fokus och vår spetskompetens. Vi är därtill experter på att anlita experter. Vi har ett gediget nätverk av kompetenta samarbetspartners som vi, när så behövs, knyter till oss för att hantera relaterade webbtjänster och tekniska utmaningar.

streamlinehq-laptop-computers-devices-electronics-100

Licensmodeller

Vi kan även hjälpa dig att arbeta strategiskt med Optimizelys licensmodeller så att du får ett kostnadseffektivt licensupplägg. Vi kan även sköta all administration kring licenshantering samt licenssammanställningar som avser dina webblösningar. Vi är återförsäljare av Optimizelys samtliga produktlicenser till såväl privata företag som offentlig förvaltning via ramavtal.

streamlinehq-flash-1-interface-essential-100

Flexibilitet där det behövs

När det gäller koncept och design har vi goda erfarenheter av att jobba tillsammans med webbyråer som är proffs på just det. Många av våra kunder vill själva välja byrå, och ibland också byta byrå utan att för den skull byta teknikleverantör. Denna flexibilitet brukar våra kunder uppfatta som en styrka. Vi erbjuder tre varianter: Team twoday, Team med twodays partner, Team med kundens partner.

streamlinehq-love-it-social-medias-rewards-rating-100

Långsiktigt samarbete

När du satsar på en Optimizely-webblösning är du inte ute efter en dagslända. Din webb ska leva och utvecklas under många år. Webblösningar blir alltmer affärskritiska, de bara måste hålla hög kvalitet och fungera perfekt. Vi utgår från en förvaltningsmodell som garanterar ett långsiktigt, och strukturerat, effektivt och tryggt samarbete. Vårt mål är att kunderna ska vara 100 % nöjda, inte 95 %. Punkt!

Några av våra Optimizelyprojekt

Upphandling

Funderar ni på att byta Optimizelyleverantör, konkurrensutsätta befintlig eller upphandla ny leverantör?

Vi deltar gärna i er upphandling/konkurrensutsättning och svarar snabbt på förfrågningar, lämnar prisförslag samt presenterar förslaget för er.

Optimizely har ett stort nätverk av partners som levererar och implementerar Optimizelys lösningar för CMS och digital marknadsföring. Har du rätt leverantör idag, eller verkar det vara dags att byta?

Vårt svar till dig som funderar på att byta till en annan Optimizelyleverantör är givetvis: ”Välj twoday!” Det är långt ifrån tomma ord, vi tycker faktiskt att det är ett gott råd. Det bevisar vi gärna för dig.

Kontakta oss

Har du några frågor gällande twoday eller våra tjänster, är du välkommen att ta kontakt med oss! Fyll in din information i formuläret så återkopplar vi till dig så fort vi kan.