Skip to content

Molnplattformar och säkerhet 


Molnplattformar erbjuder enorma möjligheter - alla kan få tillgång till allt och vara produktiva hela tiden. Säkerhetsmässigt utgör molnet en utmaning - av precis samma anledningar: Den moderna arbetsstyrkan förväntar sig att kunna få tillgång till allt via olika enheter och plattformar. För säkerhetsteam innebär detta att de måste vara vaksamma för att hålla systemen säkra, utan att hindra prestandan.
 

Cloud-platforms-security-4-3-A

Höj dina molnplattformar med stark säkerhet.

Säkerhetslösningen adresserar utmaningen att säkra systemen samtidigt som kraven från en modern, enhetsagnostisk arbetskraft uppfylls. När organisationer migrerar till molnet utgör avsaknaden av en standardiserad säkerhetsmanual risker. Det är där twoday kommer in med ett heltäckande tillvägagångssätt, som tillhandahåller bästa praxis, styrningsprinciper och en skräddarsydd säkerhetsplan för att förhindra en fritt fallande säkerhet.

Specialiserad expertis är avgörande i den komplexa landskapet för molnsäkerhet. Vårt erfarna team av experter vägleder organisationer genom detta outforskade område och säkerställer att säkerheten inte blir en förlorare i migrationsprocessen. Med en tydlig analys och visualiseringsverktyg säkrar vår lösning din moln- och lokala infrastruktur. Från workshops till implementation och testning erbjuder vi en komplett paketlösning och hjälper organisationer att självsäkert navigera sin unika resa till molnet.

Cloud-platforms-security-1-1-B

Utforska relaterade tjänster

Molntjänster

Genom våra molntjänster levererar vi kostnadseffektiva och flexibla lösningar till våra kunder, med utgångspunkt i vår omfattande expertis inom Microsoft Azure och AWS. Molnteknologi är kärnan i twoday, och erbjuder ökad tillgänglighet och minskad komplexitet för företag. Säkerhet, arbetsflöde och skalbarhet är avgörande för kärnsystem inom företaget, och vi säkerställer kostnadseffektiv och flexibel leverans av lösningar.

Cloud-Services-1-1-A

Software engineering

Våra erfarna programvaruingenjörer arbetar tillsammans med klienter och skapar skräddarsydda lösningar som inte bara uppfyller dina unika behov utan också höjer värdet på ditt företag. Med fokus på modernisering och säkerhet ser vi till att dina lösningar förblir banbrytande och stödjer utvecklande krav.

Förutom våra kärntjänster erbjuder vi omfattande konsulttjänster för att vägleda företag i att fatta välgrundade teknikbeslut.

Software-Engineering-16-9-A
twoday

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?